2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قبول نمیکنم 🙂

منم قبول نمیکنم. اصلا مهاجرت رو دوست ندارم دیگه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
ممکنه الان کلش داغ باشه جوونه بالاخره نامزد کنین ممکنه از سرش باز بشه بخواد بمونه

اینکه مهاجرت کنه یا نه برام اونقدر مهم نیست

اینکه تو این سن من نامزد کنم یا نکنمه ک برام مهمه

اخه کاملا جدیه یعنی اگه درسش نبود همین فردا پامیشد میرفت

می‌دونی چند نفرو میشناسم که اپلای شدن و چون ریجکت شدن نرفتن؟

پروسه مهاجرت از شروعش که اقدام کنی خودش حداقل دو سال طول می‌کشه! اگه الان اقدام کرده یا دعوتنامه داره بحثش فرق داره ولی اینکه الان فقط قصد رفتن داره تا درسش تموم بشه و بعد اقدام کنه خودش زمان بره .اونم تو شرایط فعلی. بعد اگه جدی تر شد سرش میتونی برنامه ریزی کنی.

از اون لحاظ که اره اوکیه منم اونقدر دست خالی نیستم😂😭ولی خب نسبت ب اون یه چند پله ای پایین ترم

گفتم بعنوان مثال دختر خوب وگرنه زبان انگلیسی رو همین ایرانم باشی باید بلد باشی 😂😑

منظورم ب مدرکایی ک برای اون کشور مناسب و بکارت میاد درمورد اونجا من تحقیق نکردم نمیدونم دقیقا چی ب چیه 

ولی سعی کن یجوری باشه بهش وابسته نباشی و بتونی کار خودتو راه بندازی