2777
2789
عنوان

برای کنکور خیلی استرس دارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 37 پست
خب مشکلم همینه عزیز پارسال بورسیه بودم ازمون ها رو ندادم مشاورم نذاشت ولی امسال مشاور عوض کردم حالا ...

اون بورسیه ات تمدید شده منم اینطوری بودم😂😂

همین الان برو تو سایت نگا کن

برو تو صفخه شخصی اگه ازمون های امسال رو برات بالا اومد یعنی بورسیه شدی 

همین الان برو و بیا بهم بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بورسیه ات تمدید شده منم اینطوری بودم😂😂همین الان برو تو سایت نگا کنبرو تو صفخه شخصی اگه ازمون ه ...

نه پارسال تمدید شده بود ولی من هیچ آزمونی ندادم امسال هیچی نیومده انقد ناراحتم فکر نکنم بورسیه کنن

من پارسال فرم رو ی بار دیگه پر کردم بعد چند ساعت بدون زنگ زدن بورسیه شدم اصلن هم کاری به نمایندگی شه ...

میگم الان رفتم تو سایت خب بعد معدل امسالم رو زدن ولی ازمون های قبلی برام نیومده یعنی بورسیممم؟

من پارسال فرم رو ی بار دیگه پر کردم بعد چند ساعت بدون زنگ زدن بورسیه شدم اصلن هم کاری به نمایندگی شه ...

عادیه ازمون های قبلی نیومده و زده که ۶ تا ازمون ثبت نام شدین هیچی غایب نزده