2777
2789
عنوان

برای کنکور خیلی استرس دارمم

258 بازدید | 45 پست

امروز مشاور گرفتم، بهم گفت اگه قول بدی طبق برنامه من بخونی به هدفت میرسی.

ولی میترسم مثل دوسال قبل شکست بخورم و هزینه‌هام پوچ بشه‌.

البته دوسال قبل من مشاور نداشتم، میترسم خیلییی واییییی🥲💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۸۳ای هستم و مجدد کنکور میخام بدم عین تو میترسم‌‌هرچند من نخوندم این ۲سال..و الا قطعی قبول بودم ا ...

منم درست و اصولی نخوندم وگرنه خب قبول میشدم 

خیلی حس بدیه کاش تهش خوب باشه

مشاور داری؟ اگه داری که خودش ازت ازمون میگیره وگرنه که داخل تلگرام هست اگه میتونی بزن ازموناشو

مشاور آنلاین دارم ولی ازمون نمیگیره گفته قلم چی ثبت نام کن خودمم دویت دارم ازمون قلم چی بدم ولی گفتن انگار ۱۱ تومنه

مشاور آنلاین دارم ولی ازمون نمیگیره گفته قلم چی ثبت نام کن خودمم دویت دارم ازمون قلم چی بدم ولی گفتن ...

عه معمولا مشاورا ازمون میگیرن.

نمیتونی باهاشون صحبت کنی قسطی بدی؟

درکت میکنم هزینه ها خیلیییی زیاد شده واقعا.

عه معمولا مشاورا ازمون میگیرن.نمیتونی باهاشون صحبت کنی قسطی بدی؟درکت میکنم هزینه ها خیلیییی زیاد شده ...

آره مجبورم ولی خودم خجالت میکشم از خانوادم میترسم امسال هم مثل سال قبل بشه 

مشاور آنلاین دارم ولی ازمون نمیگیره گفته قلم چی ثبت نام کن خودمم دویت دارم ازمون قلم چی بدم ولی گفتن ...

میتونی بورسیه بگیری اگه شرایط مالی تون اوکی نیست

من ۳ سال بورسیه غیر حضوری بودم 

بعد تو شهر ما کسایی ک اینطور بودن دیگه با ۳ نهایت ۴ میلیون(حتی شاید کمتر ) میرفتن حضوری میشدن

بقیه ولی به قول خودت باید ۱۱ ۱۲ میدادن

تو سایت کانون قسمت بورسیه میگه شرایط پیچیده ای هم نداره

عه معمولا مشاورا ازمون میگیرن.نمیتونی باهاشون صحبت کنی قسطی بدی؟درکت میکنم هزینه ها خیلیییی زیاد شده ...

میتونی بورسیه بگیری اگه شرایط مالی تون اوکی نیست

من ۳ سال بورسیه غیر حضوری بودم 

بعد تو شهر ما کسایی ک اینطور بودن دیگه با ۳ نهایت ۴ میلیون(حتی شاید کمتر ) میرفتن حضوری میشدن

بقیه ولی به قول خودت باید ۱۱ ۱۲ میدادن

تو سایت کانون قسمت بورسیه میگه شرایط پیچیده ای هم نداره

میتونی بورسیه بگیری اگه شرایط مالی تون اوکی نیستمن ۳ سال بورسیه غیر حضوری بودم بعد تو شهر ما کسایی ک ...

خب مشکلم همینه عزیز پارسال بورسیه بودم ازمون ها رو ندادم مشاورم نذاشت ولی امسال مشاور عوض کردم حالا به خاطر غیبت بورسیم نمیکنن درخواست دادم ۱۰ روزه گذشته تماس نگرفتن زنگ زدم به نمایندگی هم اصلا جواب نمیدن