2777
2789
عنوان

دختر بزرگ کردن سخته یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام هم پسر داره هم دختر صحبت می کردم می‌گفت پسر سخت تره همه چیز ش سخت تره درس خون مثل دخترا نیستن خونه ماشین واسه ایندشون میخوان کلی باید روی تربیتشون کار کنی مستقل بار بیان حتی بارداری پسر سخت تره احتمال سقط بیشتر بدنیا هم بیان از بس شیطونن روانی می‌کنن آدم رو 

عزیزم من هم دختر دارم هم پسرهزااااار باااااار میگم پسر خیلی راحتتره، دخترم قر و فر و ناز و ادا زیاد ...

هم سن بچه ها من هستن پسرم ۱۴ دخترم ۱۲ فقط آخری ۱۹ ماهشه 😁😁

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم دختر دارم اصلا اینجور نیس مثل دختر شما

خدا حفظش کنه.. 

نمی‌دونم دختر من چرا اینطوریه ، 

حالا همه چی به کنار.. مشکل اصلیم با پر حرفیشه، یعنی یه ثانیه هم ساکت نیست... مدام در حال تعریف کردن

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عزیزم من هم دختر دارم هم پسرهزااااار باااااار میگم پسر خیلی راحتتره، دخترم قر و فر و ناز و ادا زیاد ...

ولی دختر باید ناز ادا داشته باشه تو وجودش هست 

خدا حفظش کنه.. نمی‌دونم دختر من چرا اینطوریه ، حالا همه چی به کنار.. مشکل اصلیم با پر حرفیشه، یعنی ی ...

خوبه که منم دخترم همین طوره همه چی میاد میگه میگم کاش همیشه همین طور باشه

سوال شما خودش نشان تفکر جنسیت زده شمارو نشون میده عزیزم.چرا پرسیدین دوست داری چی باشه؟ اگر میگفت دخت ...

عزیزم همینجوری داشتیم صحبت می‌کردیم منم نظر اونو پرسیدم 

چون ی پسر داره و می‌گفت که دختر بزرگ کردن فلان بهانه سختی داره آخرشم باید  منتظر باشی یکی بیاد بگیرتش واقعا ازین ذهنیت شوند خوشم نیومد ولی اگه دختر داشت این دومی بچشش پسر بود این حرفارو یکم منطقی میدونستم 

میگن بچه های باهوش خیلی حرف میزنن

قربونت برم.. آره ماشاالله درسش که عالی.. هوشش عالی .. ولی واااای از حرف زدنش.. بخدا الان خوابه.. اما همش حس میکنم کنارم داره حرف میزنه، اینقدر که صداش تو گوشمه مدام

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
منم نظرم همینه

من بشخصه ب عنوان کسی ک هردوجنسیت داره میگم پسر بهتره.دخترم داغونمون کرده اینقد ک حرصم ویده

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...