2777
2789
عنوان

دختر بزرگ کردن سخته یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 37 پست
من بشخصه ب عنوان کسی ک هردوجنسیت داره میگم پسر بهتره.دخترم داغونمون کرده اینقد ک حرصم ویده

دیگه این سلیقه ای بعدشم آدم با آدم فرق داره مثلا یکی دخترش ساکته پسرش شیطونه یکی برعکس ولی معمولا پسرا شیطون تر و کله شق ترن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این سلیقه ای بعدشم آدم با آدم فرق داره مثلا یکی دخترش ساکته پسرش شیطونه یکی برعکس ولی معمولا پس ...

اره خب نظر منه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزم همینجوری داشتیم صحبت می‌کردیم منم نظر اونو پرسیدم چون ی پسر داره و می‌گفت که دختر بزرگ کردن فل ...

آخه دیدم بعضیا گفتن دختر خوبه استقبال کردین گفتم بدونید شماهم جنسیت زده اید.من خودمم عاشق دختر بودم فکر میکردم پسردوستا فقط جنسیت زدن ولی الان به بچه هام فارغ از جنسیتشون عشق میدم.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

آخه دیدم بعضیا گفتن دختر خوبه استقبال کردین گفتم بدونید شماهم جنسیت زده اید.من خودمم عاشق دختر بودم ...

ببین سر بارداری پسرم قبل تایین جنسیت خدا خدا میکردم دختر باشه چون شنیده بودم پسر بی عاطفست پسرخشنه و..... 

خداروشکرخدا پسدمو بهم داد و بعدش تونستم عشقی بی سابقه دو دریافت کنم. نوع نگاهش. کلماتی که استفاده میکنه. حرکاتش. مسخره بازیاش کاری با قلبم کرد که کلا تمام کلیشهام راجب پسرا عوص شد. واقعا حقمیدم به بعضیا کاوعاشق پسراشون باشن. البته دخترم هم همیتطورها بیشتر منظورم درمورد نوع نگاهم و تغییر 180درجه ایم بود 

آخه دیدم بعضیا گفتن دختر خوبه استقبال کردین گفتم بدونید شماهم جنسیت زده اید.من خودمم عاشق دختر بودم ...

ن عزیزم من اینطوری نیستم اول نظر شخصیه اینه هم خودم دختر در اینده داشته باشم هم پسر ولی چون تو خانوادمون دختر کمه واقعا دوست داشتم دختر باشه چون شش تا دایی دارم مامانم تک دختره و کلا دو نوه دختریم