2777
2789
دختر ۱۸ تا ۲۵ .پسرم ۲۵تا ۳۵ خوبه ..ی مادر جون بهتر از ی مادر سن بالاو بی حس حاله

😐😐😐وااا 

الان مثلا یه خانومی ۳۵ سالگی بچه بیاره پیره؟ این چی بود من خوندم خدایا

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عرضم به حضور انورت اول اینکه دوسش دارم بعدشم قدبلند هیکلی چهره خوب پولدار خونه ماشین داره شغل دار ...

بله خب البته معیارا فرق میکنه،خوشبخت بشی عزیزم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

دختر ۱۸ تا ۲۵ .پسرم ۲۵تا ۳۵ خوبه ..ی مادر جون بهتر از ی مادر سن بالاو بی حس حاله

مادر بالای ۲۵ بیحس و حاله؟؟؟!😐🤣🤣🤣

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مگه همه چی کمک و حمایته؟؟؟

همش نه ولی قسمت مهمی حمایته، مثلاً بخواد بره دانشگاه من تو کارهای خونه و از لحاظ مالی کمکش کنم ، بچه دار شد تو بچه داری کمکش کنم گاهی نگهش دارم با دوستاش یا حتی شوهرش بره خوش بگذرونه، خونه هم از الا. برای جفتشون گذاشتم دیگه چه عیبی داره؟ 

همش نه ولی قسمت مهمی حمایته، مثلاً بخواد بره دانشگاه من تو کارهای خونه و از لحاظ مالی کمکش کنم ، بچه ...

عیبش اینه جوونی نمیکنن،عیبش اینه تو سن پایین درگیر مادرشوهرو خواهر شوهرو مسائل زناشویی میشن،عیبش اینه ازدواج نسئولیت بزرگیه و نگهداری بچه و کمک تو کار خونه حمایت خاصی نیست! شما یکم به بچه هات تو خونه ی مدرشون بال و پر بده به وقتش ازدواجم میکنن

اما نظر شما هیچ جوره برام قابل احترام نیست کلا با اونایی که کودک همسری رو تبلیغ میکنن نمی‌سازم‌

من کوچکتم خانمی 🙏

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

😐😐😐وااا الان مثلا یه خانومی ۳۵ سالگی بچه بیاره پیره؟ این چی بود من خوندم خدایا

نگفتم پیر ..حس حالو عرض کردم .۲۰ سال کجا ۳۰ سال کجا 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

مادر بالای ۲۵ بیحس و حاله؟؟؟!😐🤣🤣🤣

۲۵ و نگفتم ..۳۵ ب بعد و منظورم بود ..خودم ۳۳ ام حوصله خودممم ندارم چ برسه بچه 💔

عیبش اینه جوونی نمیکنن،عیبش اینه تو سن پایین درگیر مادرشوهرو خواهر شوهرو مسائل زناشویی میشن،عیبش این ...

چرا عزیزم پول تو دستشون باشه منم هم تو کارها کمکش کنم چه عیبی داره جوانی رو با شوهرش بکنه عشق کنه سفر بره رستوران بره بخره بپوشه و... مگه حتما باید دل به پسری بده و باهاش بره و بیاد که آخرش ولش کنه و ضربه روحی بخوره شما به این میگی جوانی؟!

مادرشوهر و خواهر شوهر هم نسل ما بود که اهمیت می‌داد جوان‌های بیست سال بعد از اول رو نمی‌دن که مثل ماها غصه بخورن