2777
2789
اگ موقعیت خب اومد ..ازدواج کن در کنارش درستم ادانه بده

خیلی سخته.  خونه داری خودش خیلی سنگینه .  اینکه بخام کنارش درس هم بخونم .  به شوهرمم برسم .‌یهو بچه هم خواست .‌وای فکرشم‌ ترسناکه واسم

‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوستی دارم هم سنه منه .۳ تا دختر داره دختر بزرگش ۱۵ سالشه ولی دو برابرع منه ..بچه هاش از اب گل دراومدن ..باهم دوستن ..همه چیزو ب تو زمان خودش تجربه کرده .هرزگاهی ب دخترش خواستگار میاد ..با دل جون کنار دختراشه ..منی ک مجردم ۳۳ سالمه  حالا گیرم امسال ازدواج کردم سال دیگ بچه ‌.حوصله ام کجا بود واسه بچه ..اون نوه اش بدنیا میاد من بچه ام اونم اگ ازدواج کنم ...پس بهتره ادم تو چن پایین ازدواج کنه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من خودم ۲۵ سالگی با همسرم آشنا شدم البته از یکسال قبلش دنبالم بود تا اوکی شدم😅دوسال دوست بودیم،چهار پنج ماهی نامزد بودیم هفده مهرم عقدمون بود البته جشنمون هجدهم بود

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه یه مادر پخته رو ترجیح میده به یکی که خودش هنوز دهنش بوی شیر میده‌

نظرت برام محترمه گلم 🙏🙏🙏🌱

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

چه آپشنی داره که رو نونزده سال اختلاف سنی چشم بستی؟!

خب عرضم به حضور انورت اول اینکه دوسش دارم بعدشم قدبلند هیکلی چهره خوب پولدار خونه ماشین داره شغل داره املاک داره باشگاه داره ماشین سنگین داره تحصیل کرده هم هس خونه و ماشین هم قراره قبل از عقد بنامم بزنه خوش اخلاقه مهربونه سنشم کمتر میخوره من خودم ۶ ۷ سال سنم از چهرمم بیشتر میخوره

خیلی سخته. خونه داری خودش خیلی سنگینه . اینکه بخام کنارش درس هم بخونم . به شوهرمم برسم .‌یهو بچه ...

ن سخت نیس اگ همسرت همکاری کنه ..با ی برنامه ریزی درست ب همه چی میرسی ..

نظرت برام محترمه گلم 🙏🙏🙏🌱

اما نظر شما هیچ جوره برام قابل احترام نیست 

کلا با اونایی که کودک همسری رو تبلیغ میکنن نمی‌سازم‌ 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍