2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34049 بازدید | 663 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که خودش خریده رو دادم و بهش گفتم دفعه آخرت باشه گفتی مال تو خریدم پدرمم موقع ازدواج داده بودو نگه داشتم بماند سه تا النگو امارتیم که بابام داده بود رفت اما به جهنم صدقه ی بچه ها

خدا رو شکر ولی حواست به اینده هم باشه

میدونم حواسمم هست ولی اگه قرارباشه یه روز باهام نمونه مالشم نمیخوام به درک ولی خوب پول ماشینی که قراره بخریم کلا توحساب منه وابنکه اگه داشته باشه چیزی ازم دریغ نمیکنه ولی به قول شما اینده رو کسی ندیده منم توکلم به خداس ولی درکل دوس ندارم مردونگیشو ببرم زیر سوال به نظرم مرد بامردونگی زندس

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چرا!!!خب اون در مقابل این کارت چیکار کرد؟ دنگی زد بنامت؟

چون زندگی مشترکه،واسم اهمیت نداشت به نام کی میزنه

خیر دنگی به نامم نزد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

میدم چون نمیتونم ندم

قرار مثلا تاآخر عمر باهم زندگی کنیم چجوری میتونیم توروی هم نگاه کنیم بعدا؟؟

اینجوری عبرت میشه هرگز دیگه طلا نمیخره

ما طلا رو زن و شوهر کلا به چشم پس انداز میخریم

یادم نمیاد مناسبتی ازش طلا کادو گرفته باشم 

ولی خیلی طلا دارم و پول تو حسابش به ۵۰ملیون برسه حتما میده به طلا

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

اگه مطمعنی همسرت بعدابرات میخره چه اشکال داره بده بهرحال خونه مهمتره به نظرمن اگه همسرت ودوست داشتی میدادی