2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34049 بازدید | 663 پست

درک نمیکنم چرا بعضیا میگن خودش خریده خودش کار کرده مگه فقط به کار کردنه؟پس زنی که تو خونه نشسته بچه بزرگ میکنه تهار شام صبحانه لباس و...اون اقا رو اماده میکنه تا اون باخیال راحت بره سرکار چی؟؟یعنی این کارکردن نیست؟؟میگن خونه رو مرد خودش کارکرده خریده خب شوهر من اگه کارکرده منم توخونش زحمت کشیدم منم نخوردم نپوشیدم‌اگه اون ارتقاع شغلی گرفته چون بدون دردسر درس خونده و پیشرفت کرده.بعد اگه خدای نکرده روزی به مشکل خوردیم چی؟؟همه رو مثال نمیزنم خودمو میگم منی که توخونه قناعت کردم بچه بزرگ کردم از درس و دانشگام زدم باید همینجوری بذارم برم خونه ی بابام ؟میتونم دوباره از صفر شروع کنم؟

لطفا نه اقایون نه خانوما اینقدر خودش  خودش نکنین ما خانوما خیلی بیشتر فشار روحی رومونه، بهتره هم به این دلیل هم اتفاقای دیگه که خدای نکرده ممکنه بیوفته همه چی یا نصف نصف باشه یا صلح عمرا

بحث اینه ک برای شما طلاهارو هدیه خریده پس مال شماست 

شمام بگو سه دونگ سه دونگ بالاخره همسرش

بعدم اگه گفت تو ب من اعتماد نداری فلان بگو نه دنیا هزارتا چرخ میخوره اومدی تو پیری کوری بچه‌ات منو از خونه بیرون کردن یا دور از جونت اتفاقی برات بیوفته خونه ب پدرش میرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمایی که میگید نه

چجوری به شوهرتون میگید نه

یعنی اون میپرسه طلات و بهم میدی یا نه؟شما خجالت نمیکشید که بگید نه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چند سال پیش که طلا زیاد قیمتی نداشت طلاهامو دادم شد پنج تومن، ده تومن هم بابام کمکمون کرد  گفتم سه دنگ و بزن به نامم گفت به پول طلاهای تو میشه یک متر و هفتاد سانت کمک بابات هم میشه چهار متر و نیم میخوای بریم محضر شش متر و سی سانت بزنم به نامت!! مردا همینقدر بی چشم و رو ان همون موقع لنگ ده تومن بود که بابام کمک کرد 

تازه نصف طلاها هم مال مجردیم بود 

عروس خالم با وام ازدواج پسرخالم کلی طلا خرید یه خورده هم سر عقد طلا داده بودن بهش 

بعد خونه خریدن طلاهاشو فروخت نصف خونه رو به نام خودش کرد ۵۰ درصد جهزیه هم گذاشت گردن شوهرش 

واقعا از کارش خوشم اومد ای کاش بقیه دخترا هم ساده بازی در نیارن و به فکر آینده هم باشن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

من که تو مهریه ام غیر از سکه نوشته طلا به اندازه متعارف 

پس طلاهای هم که تو عقد خریده جز مهریه حساب میشه نه هدیه 

چه قانون مسخره ایه که هدیه رو میشه پس گرفت 

اگه تو نامزدی باشه و بهم بخوره خوب منطقیه پس بگیرن چون ازدواجی صورت نگرفته

ولی بعد ازدواج و ده بیست سال زندگی دیگه حق زنه 

وگرنه باید از اول بگن به عنوان پس انداز داریم می‌خریم و امانت دست شماست،مال شما نیست فقط ظاهریه

طلا رو اون خریده با پول زحمتش اگر برا خودت بود اره میگفتم ندی فاکتورا به اسم کیه؟اگر به اسم خودش باش ...

یعنی زن هیچ حقی نداره ؟مرد بیرون کار میکنه زن تو خونه مگه حقوق میگیره؟؟؟ با هم شریکن دیگه طلا خریده برای زنش باید پس بگیره؟؟

عزیزم درسته اون خریده ولی مال مهریه ی خودته دیگه مگه مثقال موجود و غیر موجود نداری تو‌قباله ات؟

نصفشو بزنه بنامت و هرموقع باز برات طلاهاتو خرید بگو بهت برمیگردونم

نمیخره خانوادشم عادت ندارن چیزی به نام زن کنن دلم از این میسوزه که شاغلم و کار میکنم و خرج خودمو مید ...

کارت چیه بیرون ؟

چرااا آخه زن حسابی خرج خودتو خودت درمیاریی ؟ اصلاً یعنی چی که میگی خرج خودمو خودم درمیام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😰😓😡😰😓😡😰😓😡😰😓😡😰😓😡😰😓😡😰😓بخدا کلی ناراحت شدم برات

پس شوهرت چیکار میکنه ؟ کارش چیه؟

ببخشیداااااا پس وظیفه اون چیه؟ فقط سرویس مفت گرفتن 

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

اعصابم بهم ریخت میخوام فحش +۱۸ بدم میترسم به خاطره اینکه  مثلاً شوهرته  ناراحت بشی.🤦😖🤦😖🤦😖🤦😖🤦

چند سالتونه ؟

بعدم اینکه وقتی پا و اسم خانواده شوهر میاد وسط مثل سنگ سخت و بی رحم میشن حرومی ها

ببین میتونی راضیش کنی ،نمیدونم یه جور رامش کنی مثلاً بگی به هیچکی نمیگیم به همه میگیم به اسم توئه حتی به خانواده خودم 

بگو فقط برای شادی و دلخوشیمه نه چیز دیگه ای که به زندگی گرممممممم باشم و بتونم مثل سابق عاشقت باشم و بهت عشق بدم 

میتونی از دعای زبان بند هم براش بگیری لالش کنی 

نمیخره خانوادشم عادت ندارن چیزی به نام زن کنن دلم از این میسوزه که شاغلم و کار میکنم و خرج خودمو مید ...

تو چه ساده ای! تو این نسل بعیده!

هم کار بیرون میکنی! هم کار خونه رو تنهایی خودت میکنی! هم میخوای طلا بدی! آخرم هیچی به اسمت نباشه! یاد یه ضرب المثل عامیانه افتادم که چون مودبانه نیست نمیگم