2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34480 بازدید | 668 پست
عزیزم یبار با همسرت با آرامش صحبت کن بگو که طلاهای تو مال خودت و اگه قرار نیست چیزی به اسمت بشه دوس ...

راستش آنقدر غرورم شکسته بعد اینکه گفت خودم خریدم و زحمت کشیدم پس مال خودمه 

دیگه دوست ندارم حتی باهاش عنوان کنم 

در نهایت اگر بخواد به جنگ و جدل ختم بشه شاید مجبور شم بدم 

ولی خب منتظر میمونم تا چرخ زمونه بچرخه و برسه روزی که اون محتاج من باشه اونوقت مث خودش باهاش تا میکنم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
پس چی فکر کردین پیش خودتون؟؟من اینطوری پشت هم جنس هام هستم خدا رحم کرد که بسیار کار دارم تو خونه نه ...

آفرین خیلی کار خوبی کردی ندادی

فکر کنم اونایی هم که گفتن شوهراشون به نامشون زده این گفتن که اسی به خودش بیاد و ساده بازی درنیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشم هر چی طلا داشت بجز حلقه همه رو فروخت حتی اشاره ای هم نکرد که باید چیزی به نامم بشه.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من و همسرم زندگیمون مشترکه نه رقابتی

فرقی هم نداره اموال به اسم کی باشه 

بله میفروشم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

اون که نه اصلا اما من رو مهریه ام سه دونگ هست. برام سواله اگر خودم طلاهامو دادم آیا به همون سه دونگ ...

خوب گلم معلومه که باید ذر عوض طلا دنگ به نامت بزنه.اشتباه نکنی به همون ۳ دنگ ذاضی بشی.مهریه که حقت بوده

عزیزم شما شریک زندگی همدیگه اید نه رغیب زندگیخونه برای هر دوتونه و فرق نمیکنه به نام کی باشه

فرق میکنه.انشاالله هیچ زوجی پای هم باز نشن.ولی ارث زن از مرد یک هشتم ارزش خونه هست ولی مرد از زن ارث میبره