2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 8832 بازدید | 315 پست

من همسرم مقاومت میکرد خونه بخریم بزنه به نامم ولی روزی که رفتیم طلاهارو فروختیم خونه خریدم  بدون اطلاع زد به نامم حتی ازش پرسیدم مطمئنی گفت بله  بدون شک  

برا خودم زندگی میکنم 🥂 میجنگم🤌🏻 چیزایی که می خوام رو بدست میارم 🍷?

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

تو فقط به شرایط خودت نگاه کن عزیزم 

من باتوجه به شناختی که از همسرم دارم نه نمیدم 

مگه اینکه مجبور بشم زورم کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه شوهرت مطمئنی نمیزنه به نامت 

حتما تعهد بگیر وقتی طلا رو میفروشی لاعقل سه دانگ خونه بزنه به نامت .

برا خودم زندگی میکنم 🥂 میجنگم🤌🏻 چیزایی که می خوام رو بدست میارم 🍷?

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

ببین مگه اون طلا ها چقدر ارزش داره که مستاجر بمونی اون خونه مکان گرم تو وهمسر وفرزندان هست به نام من زمین زده خوب معلومه اون زمین رو من قبول نمیکنم چون مال بچه هام هست در آخر بعد از همسر همه چیز مال زن وبچه ها هست چرا باید بجنگم فوقش بشه ۵۰۰ میلیون ،به خاطر اونم پولی نیس چرا دعوای من وتو میکنید دعوا موقعی جایزه که شوهرت هرچی رو به نام خانواده ی خودش کنه همه خونه وهم ماشین وبعدا طلا همه مال تو وبچه هه ته زندگی تو له خاطر دونا طلا خراب نکن اگه شوهرت مرد عمله

ببین مگه اون طلا ها چقدر ارزش داره که مستاجر بمونی اون خونه مکان گرم تو وهمسر وفرزندان هست به نام من ...

قضیه جنگیدن نیست

من برادرم که فوت کرد،خب یه خونه وماشین داشت فقط،که البته خونشم فروخته بود،داده بود دست یه بنده خدا که بعد۲سال یه واحد بزرگتر بهش بده،

خلاصش اون خانم با حق ارثش یه خونم نمتونست اجاره کنه،سهم پدرومادر وبچه جدا کنی،بقول خودش مال یتیمم که نمتونست عملا استفاده کنه ودادگاهم قبول نمیکنه وحق الارث بچه صغیر باید طلا گرفته بشه تا سن قانونیش

پدرومادر من سهم خودشون دادن بهش،خودشم که رفت میش خاتوادش زندگی کرد،ولی همیشه همه پشتوانه ندارن،یه سرپناه میخوان

من اگه تو موقعیت شما بودم، بله طلا میدادم. اما بهش می گفتم بعدا باید برام بخری. خونه هم بالاخره سرپناه شماست. خیلی از مستاجری بهتره. 

یا بهتر اینه به اندازه ی پولت دنگ بزنه به نامت. مثلا دو دانگ. این خیلی بهتره. راضیش کن. نشد هم باز مورد اولی که گفتم. لجبازی نکن فقط. در هر دو صورت به نفع خود شما هم هست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
طلا رو اون خریده با پول زحمتش اگر برا خودت بود اره میگفتم ندی فاکتورا به اسم کیه؟اگر به اسم خودش باش ...

خودش خریده که میتونست برای خودش سکه بخره نه اینکه سر این منت بزاره طلا خریدم برات و فلان و الان بگه بیلاخ پس بده مال خودمه

ببین مگه اون طلا ها چقدر ارزش داره که مستاجر بمونی اون خونه مکان گرم تو وهمسر وفرزندان هست به نام من ...

مگه از آینده خبر داری که انقدر با اطمینان حرف می‌زنی اون طلا همه سرمایه زندگی این زنه اگه از دستش بده و خونه هم به نامش نشه خدایی نکرده روزی بخوان جدا بشن چی از این زندگی براش می‌مونه آدم باید همیشه همه شرایط رو بسنجه و دو دوتا چهارتا کنه تا بتونه تصمیم درست بگیره

اگه بازم این حرفو زد بگو الان بابام بیاد بگه جهیزیه رو خودم خریدم برش گردونین از نظر تو ایرادی نداره 

بعدم خریده وظیفش بوده بخره شما هم هیچی رو برنگردون چون از رفتار و گفتارش مشخصه آدم حسابی نیست و قطعاً زندگیت به مشکل می‌خوره