2777
2789

شوهرم بهم علاقه ای نداره ازدواج دوم بودم نه نگاهم میکنه نه حرفی نه رچابطه ای میگه هدف هام عوض شدن نمیخوای برو مهریه ببخش حالا نه کامل ۱۱۴ تا بشه ۱۳ قسطی با ۲۰۰ نقد من توافقی رد کردم اما خونه موندنم حس بی ارزشی بهم میده خسته شدم دیشب خواب دیدم دارم میزنمش از درد زیاد قلبم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای درست راهنمایی بشی باید اطلاعات درست بدی

چند سالته

چند سالشه

چند وقته ازدواج کردین؟ سنتی بود یا دوست بودین؟ شرایط خانواده پدریت چطوره؟ میتونی کار کنی درامد داشته باشی؟

اگه میخوای درست راهنمایی بشی باید اطلاعات درست بدیچند سالتهچند سالشهچند وقته ازدواج کردین؟ سنتی بود ...

۲۸ اونم ۳۳ 

ازدواجمون دوستی مجازی بود دوماه بعد ازدواج برای رفتن هم پدر مادرم کنار منن و کار کردن رو تصمیم نگرفتم