2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 21090 بازدید | 485 پست

اره استاترمن اینکارمیکنم قبلاهم اینکارکردم طلابراارامش وراحتیم میخوام اگرخونه بخریم خونه خودمه راحت میشم ازمستاجری  من الانم همش بفکرم طلاهام بدم خونه بخرم برابچه هام پس بگم وامن طلابدم فرداعروس بشینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدم منو اون نداریم تازه من طلاهای مجردیمم هست البته من می‌دونم مرد خوبیه و بهش اعتماد دارم که دنیارم بهش بدی اهل نامردی نیست

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

طلاها رو خودش خریده؟ اگه از خونه پدرت طلاها رو آوردی حق داری چند دونگ از خونه رو بنامت کنه اگه طلاها رو خودش خریده اشکال نداره به نام خودش کنه بعد هم خونه مشترک تو هم اونجا زندگی میکنی چه اهمیت داره به نام کی باشه مهم خوش بودن خوش بخت بودن  

طلا رو اون خریده با پول زحمتش اگر برا خودت بود اره میگفتم ندی فاکتورا به اسم کیه؟اگر به اسم خودش باش ...

زندگی زن و شوهری اگه این حرفا بیاد توش مفت نمیارزه که بره ثابت کنه و بگیره ازش 

هدیه داده که الانم مال خانمه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای آسایش و راحتی خودم حتما میدم

اگه بچه داشته باشم برام مهم نیست به اسم کی باشه

من خودم طلاهامو فروختم برای پسرم ماشین گرفتم ده سال پیش، دوسال بعدشم ارثیه مو دادم خونه خریدیم برای آینده ی پسرم که زندگی کنه. دوتاشم به نام همسرمه

نه من قراره تو گور ببرم نه اون بالاخره میخواد برسه به بچه ها دیگه

خواهرشوهرمن طلاهایی که شوهرش خریده بود و طلاهایی که از خونه باباش داشت برای خریدخونه فروخت شوهرش کرد به نام خودش 

حالا بعد ۱۰ سال زندگی طلاق گرفت هزارتومن هم از اون زندگی عایدش نشد الان داره از صفر شروع میکنه شوهرش هم زن گرفت برد توی همون خونه که خواهرشوهرم با پول طلاهاش خریده بود

یه زن عاقل اگه خونه به نامش نشه هیچوقت طلاهاشو نمیفروشه

حالا خواهرشوهرم هی حسرت بخوره و شوهرشو نفرین کنه چی گیرش میاد؟! آدم باید اول از همه به فکر خودش باشه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
با کمال عشقی ک بهش دارم خیر چون ما زنا تو ایران هیییییچ قانونی پشتمون نیست حتی ضمانت اجرا مهربه رو د ...

مگر قسمتی رو بنامم کنه برای آتیه و پیری خیالم راحت باشه از در اینده نگری و اینا وارد شو از جدل و دعوا نه

با کمال عشقی ک بهش دارم خیر چون ما زنا تو ایران هیییییچ قانونی پشتمون نیست حتی ضمانت اجرا مهربه رو د ...

اتفاقا مردا هم در کمال عشق و علاقه بازم به فکر خودشونن ولی زنا به خاطر همین احساساتشون همیشه از مردا ضربه خوردن

مرد اگه عاشق زنش باشه بدون اینکه زن بگه خونه رو به نامش میکنه اگه بخواد طلا رو بگیره و خونه هم به نام نکنه چه عشقی چه زندگی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚