2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5036 بازدید | 243 پست
عزیزم خونه باشند بله کمک میکنن ولی وقتی خونه نیستن تا شب چطوری کمک کنند؟؟؟؟والا دور بر خود من همه آق ...

دیگه هر کس باید طبق شناخت شوهرش عمل کنه اکر شوهر خوبی باشه ادم‌ کمک میکنه اگرم به زندگی شک دارن دو طرف چرا اصلا باهم میمونن دو طرف که فکر کنن حالا. ممکنه یکی از این دو طرف کلاه بزاره سرشون بزاره بره من زندگی های اینجوریو نمی‌پسندم اصلا اگر برا خونه که کوچیک ترین بهش زندگیه دو طرف اینجوری به جون هم افتادن چه فایده 

من گفتم کمک‌کنه چون تو اسباب کشی فقط زن خورد میشه حداقل دیگه خونه خودشه تا یه حدی دیگه استرس جابه جایی و اجاره خونه نداره 

قبول دارم اعتماد سخته واقعا نمیدونم‌جی بگم دیگه باید زن شوهرشو بشناسه ببینه ارزش داره یانه

حرفت درسته 

همه چیز برمیگرده به آدمش 

شوهر من ارزش نداره 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هر کس باید طبق شناخت شوهرش عمل کنه اکر شوهر خوبی باشه ادم‌ کمک میکنه اگرم به زندگی شک دارن دو ط ...

خب اعتماد باید دو طرفه باشه گلم 

چرا فقط خانم اعتماد کنه به اقا؟؟؟🤔

ضمنا همون قدر که خانم تو جا به جایی خونه اذیت میشه آقا هم برای هزینه خونه جدید و هزینه اثاث کشی و ... اذیت میشه و استرس می‌کشه 

زندگی مشترک اسمش روشه عزیزم م ش ت ر ک یعنی همه چیز نصف نصف

قبول نکنیا بگو سه دنگ بنامم بزن اگه قبول نکرد بفهم یجای کار میلنگه نمیخای بگی ۶ دنگ که

قبول نکرد 

خانوادگی مردسالارن 

متنفرم از سبک خانوادش و همه چیشون 

خدایی نمی‌دین ..؟ای بابا ...زن و شوهر هستین ...یعنیییییی

نگفت نمیدم ولی وقتی مرد حاضر نیست سه دنگ بنام زن بزنه چطور اینجا نمیگی مگه زنش نیستی 

مادرشوهرم ننه باباش گدا بودن یه هزاری حتی یه تکه جهاز نیاورده الان خونه مغازه رو شوهرش زده بنامش بقول خودش دوکیلو طلا داره  

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

شوهر خودم یکی از همین آدمای قدرنشناسه نمیخوام دیگه هیچی جمع کنم و قناعت کنم خیلی پست فطرته

من این موضوع رو همیشه میگم:

اگر چارچوبی وجود نداشته باشه، آدم ها به خودشون اجازه هر رفتاری رو میدن!

من فکر میکنم شما فرد تحصیل کرده ای هستین و حتما قضیه " پرفورمنس آرت مارینا آبراموویچ " رو شنیدین!

همون زنی که میاد یه عده رو جمع میکنه و میگه من شش ساعت بی حرکتم...یسری وسیله مثل چاقو و گل و آب و و...و... روی میز قرار میده...و میگه هر بلایی دلتون خواست میتونین سر من بیارین، و من امضا کردم که قانون باهاتون کاری نداشته باشه!

حتما شنیدی اما اگر دوست داری در موردش سرچ بزن و بخون!

متاسفانه در ایران بخاطر جامعه مردسالارش و تربیتی که هست، و قوانینی که هست، باعث شده که برای مردها چارچوبی نباشه!

زن رو یه برده ببینن و هر کاری دلشون خواست بکنن!

قانون هم کاری به کارش نداره!

بکشه هم کاری به کارش نداره!

در ازای حق طلاق و حضانت، بچه خودش رو بفروشه، قانون باز هم کاری به کارش نداره..

دسترنج زن رو بالا بکشه...

مهریه نده بگه ندارم..

خدمات رایگان بگیره...

بازم قانون کاریش نداره!

حالا بنظر تو این موجودات ارزش این رو دارن که بخوای بیشتر بهشون سرویس بدی؟!

معلومه که نه!

اون یاد گرفته له کنه، متوقع و پررو باشه، و همیشه هم حق با اونه!

فقط و فقط و فقط کاری که میکنی:

برای پول خودت خساست به خرج میدی..

تو زندگی خرج نمیکنی...

همه رو هم طلا میخری و میذاری بانک و تو قرارداد حق برداشت رو هم فقط به خودت میدی

اما پول شوهره؟!

اصلا قناعت نمیکنی!

راحت خرج میکنی...

اونم وظیفشه که خرج زندگی رو بده!

اصلا هم دلت نسوزه...

به فکر خودت باش، که از آخر خودتی و خودت...

ماکارون هستم:)

اما ....منطقی ترین جواب همون بود که گفت برمیگرده به ادمش

درسته عزیزم 

شوهر من لایق نیست 

من اوایل ازدواج از طلاهایی که مال خودم بود فروختم و دادم بهش و اصلا فک نکردم که مال منه یا مال اون 

ولی لیاقت نداشت 

الان دیگه میدونم چقدر پسته دلم میسوزه برای خودم 

قبول نکرد خانوادگی مردسالارن متنفرم از سبک خانوادش و همه چیشون

خب چیشد طلاهاتو دادی ؟نگووو دادی من جای تو بودم طلاهام رو میفروختم میرفتم یه زمینی یه  ملکی کوچیکی اندازه پولم بنام خودم میخریدم دسگه چشمش رو روش نزاره 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

قطعا نه، با این که بش اطمینان دارم

نمی‌شه که از من تامین سرمایه کنه فقط

یه خانوم باید پس‌انداز یواشکی داشته باشه

بعداً جدا بشند چی؟!!!

یه خانوم حتما باید استقلال مالی داشته باشه اما در خفا 

وگرنه همه براش نقشه می‌کشند

حتی اگه مجرد باشه، یه مرد آویزون میاد خواستگاریش 

آره ی زندگی درست باآدم درست من واون نداره. اگر نخواد زندگی کنه ب هرطریقی ی راهی پیدامیکنه توراه دادگاه ووکیل و.. اون طلا خرج میشه میره. طلا مهم نیست ی پس اندازه هی میخری ومیفروشی اینقدر ازین طلاها توزندگیت میاد میره ک حدنداره ارزش نداره حتی درموردش بحث کنی بالاخره تهش یامرد میمیره میمونه برازن یازن میمیره میمونه برامرد. اون طلا رو ندی ونگهداری میشه آخرین طلایی ک داشتی اما اونطوری هم خونه دارین هم خودش تشویق میشه همیشه برات بخره

من همه ی طلا هامو دادم ب شوهرم فروخت حتی اونایی ک از خونه ی پدرم آورده بودم و حتی حلقه ی ازدواج هامونو هم فروختیم شش دنگ خونه هم ب اسم شوهرمه من یک کلمه نگفتم چرا ب اسم من نمیکنی برای من مهم آرامشیه که الان دارم