طلاهایی که خودش خریده بود و طلاهاییکه خودم خریده بودم رو فروخت مغازه خرید به ایم خودش البته غیر از سرویس و حلقه ها و نشون حالا میگه خونه بخرم میزنم به اسمت الله اعلم
خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا فکر میکنم شما مذکر هستید با این طرز فکر و صحبت کردن 🤔یه آقا اگه خانم نباشه کارهای خونه رو انجام ...
الان خیلی مردا تو خونه کمکمیکنن مگه مرد بیشعور باشه 😐از اونورم مسائل جنسی بنظرم دو طرفه هست همزن نیاز داره هممرد من دارم واقع بینانه نگاه میکنمچون یه طرفه حرف نمیزنم یعنی مردم؟
قبول نکنیا بگو سه دنگ بنامم بزن اگه قبول نکرد بفهم یجای کار میلنگه نمیخای بگی ۶ دنگ که
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
خب زندگی نصف نصفه خانومم بره سرکار خانمم طلا بخره برا آقا 😐😂من منظورم بود هرجا نیازه بلید کمک کنی ...
چون مجردی ازدواج کردی اونوقت میفهمی چی به چیه
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
انشالله عزیزم خیلی دلم ازش شکسته نه بخاطر پول بخاطر اینکه قدر این همه زحمتمو ندونست خدا هیچ وقت منو ...
خب مگه دادی طلاهاتو ؟
خریده که خریده کادو وهدیه اس وظیفش بوده مال خودته