2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 8832 بازدید | 333 پست

طلاهایی که خودش خریده بود و طلاهاییکه خودم خریده بودم رو فروخت مغازه خرید به ایم خودش البته غیر از سرویس و حلقه ها و نشون حالا میگه خونه بخرم میزنم به اسمت الله اعلم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اسی باید از تجربه‌های شماها استفاده کنه..کم نیستن مثل شماها...که حواسشون به شوهره بوده، به جیب ...

شوهر خودم یکی از همین آدمای قدرنشناسه 

نمیخوام دیگه هیچی جمع کنم و قناعت کنم 

خیلی پست فطرته 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
چرا فکر میکنم شما مذکر هستید با این طرز فکر و صحبت کردن 🤔یه آقا اگه خانم نباشه کارهای خونه رو انجام ...

الان خیلی مردا تو خونه کمک‌میکنن مگه مرد بیشعور باشه 😐از اونورم مسائل جنسی بنظرم دو طرفه هست هم‌زن نیاز داره هم‌مرد من دارم واقع بینانه نگاه میکنم‌چون یه طرفه حرف نمیزنم یعنی مردم‌؟

حمایت نمیکنن خواهرم...نمیکنن..نمیبینی راه به راه دنبال اینن بکوبن توو سر مهریه!آی بیا عند الاستطاعه ...

قبول دارم اعتماد سخته واقعا نمیدونم‌جی بگم دیگه باید زن شوهرشو بشناسه ببینه ارزش داره یانه

قبول نکنیا بگو سه دنگ بنامم بزن اگه قبول نکرد بفهم یجای کار میلنگه نمیخای بگی ۶ دنگ که 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

شوهر خودم یکی از همین آدمای قدرنشناسه نمیخوام دیگه هیچی جمع کنم و قناعت کنم خیلی پست فطرته

منم جمع نمیکنم از خیلی خواستهام گذشتم تا جمع کنم طلا بخرم اخرم فروختم واسه خودش هم اسمم بد در رفت که طلا خریدم هم اخر زد بنام خودش الان قشنگ خرج میکنم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
الان خیلی مردا تو خونه کمک‌میکنن مگه مرد بیشعور باشه 😐از اونورم مسائل جنسی بنظرم دو طرفه هست هم‌زن ...

عزیزم خونه باشند بله کمک میکنن ولی وقتی خونه نیستن تا شب چطوری کمک کنند؟؟؟؟

والا دور بر خود من همه آقایون ساعت ۷ صبح میرن سر کار ۷ عصر داغون برمی‌گردن خونه و نمیتونن تکون بخورن 🥴 

خب زندگی نصف نصفه خانومم بره سرکار خانمم طلا بخره برا آقا 😐😂من منظورم بود هرجا نیازه بلید کمک کنی ...

چون مجردی ازدواج کردی اونوقت میفهمی چی به چیه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

انشالله خدا به درآمد شغلتون اینقدر برکت بده که بهترین خونه و طلا و ماشبن را بخرید و به همسرتون ثابت ...

انشالله عزیزم 

خیلی دلم ازش شکسته نه بخاطر پول 

بخاطر اینکه قدر این همه زحمتمو ندونست 

خدا هیچ وقت منو محتاج پول این پست فطرت نکنه فقط 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
انشالله عزیزم خیلی دلم ازش شکسته نه بخاطر پول بخاطر اینکه قدر این همه زحمتمو ندونست خدا هیچ وقت منو ...

خب مگه دادی طلاهاتو ؟

خریده که خریده کادو وهدیه اس وظیفش بوده مال خودته