2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 21098 بازدید | 485 پست
متاسفم که اینو میگم..ولی همون قانونی که میگه زن تمکین کنه و فلان و فلان....که خودت بهتر از میدونی... ...

اره ولی خب ما زنام نفقه و مهریه داریم ولی متاسفانه تو ایران سخت میشه بهش رسید قبول دارم 

آره دیگه اصلا جمع نمیکنم فکر نمیکردم انقدر بی چشم و رو و پست فطرت باشه همه جوره ازش سرم ولی این دستم ...

خدا لعنتشون کنه منم کشیدم ولی از شوهر نه مردا بیشعورن البته نه همه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانواده اس این چیزی که میگه زندگی مشترکه همه چی توی زندگی مشترک برای دو طرفه و در صورت نیاز مجبو ...

خب زندگی مشترکه پس همه چیز باید مشترک باشه 

خونه هم باید مشترک باشه نصف نصف 

اگه غیر از این باشه حرف خودتون نقض میشه

من ۵۰ گرم طلارو سه سال پیش دادم ماشین‌گرفت الان بزور میخاد ببرم دوری بزنه ب نامم زدن پیشکش

بنظرم اسی باید از تجربه‌های شماها استفاده کنه..

کم نیستن مثل شماها...

که حواسشون به شوهره بوده، به جیبش بوده، جمع کرده، قتاعت کرده...

حالام شوهره پررو شده و بحای قدردانی هنوز طلبکارم هست

ماکارون هستم:)

نه عزیزم

انشالله خدا به درآمد شغلتون اینقدر برکت بده که بهترین خونه و طلا و ماشبن را بخرید و به همسرتون ثابت کنید که میتونید. ناراحت نباشید و حرص نخورید گفتید فعلا که قصدش نیست انشالله تا روزی که قصدش را داشته باشید خدا به همسرت بصیرت بده که به دل شما راه بیاد.

محکم جلوش وایستا بگو من طلا نمیدم که نمیدم مگه برای من کادو نگرفتیشون؟؟؟؟آدم مگه چیزی رو هدیه میده پ ...

یه بار میگم جلوش وایسم 

یه بار فک میکنم غرورم اجازه نمیده دوس دارم هرچی گرفتنو پرت کنم جلوش و دیگه محل سگ به همچین پست فطرت بی چشم رویی ندم 

فک کردم اگه طلاهاشو بدم طلاهایی که خانوادم سر عقد خریده رو بردارم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
یه بار میگم جلوش وایسم یه بار فک میکنم غرورم اجازه نمیده دوس دارم هرچی گرفتنو پرت کنم جلوش و دیگه مح ...

اصلااااا همچین کاری نکن 

کل طلاها طبق هر قانون که فکر کنی مال توئه عزیزم 

اصلاااا از حقت کوتاه نیا 

خود من از اول زندگی به همسرم گفتم هر جا پولی بزارم وسط بایددددد سندی به نامم بشه و تمام 

کوتاه بیای همیشه همینطور پیش خواهد رفت 

خب زندگی مشترکه پس همه چیز باید مشترک باشه خونه هم باید مشترک باشه نصف نصف اگه غیر از این باشه حرف خ ...

خب زندگی نصف نصفه خانومم بره سرکار خانمم طلا بخره برا آقا 😐😂من منظورم بود هرجا نیازه بلید کمک کنی یه جا آقا کمک‌میکنه یه جا خانم نگفتم که گرو کشیه

ببخشید اینجوری می گم . اگر همسرت در اثر یه اتفاق فوت کنه چی . کلی از اون خونه میرسه به پدرو مادرش و ...

اگه خدای نکرده همسر فوت کنه اول مهریه خانم باید تمام و کمال داده بشه و از بقیه دارایی به مادرشوهر و ... میرسه

آره دیگه اصلا جمع نمیکنم فکر نمیکردم انقدر بی چشم و رو و پست فطرت باشه همه جوره ازش سرم ولی این دستم ...

در صحبتم با یه دوست عزیزی همینجا گفتم...

که یه زن با خدماتی که در زندگی به شوهر ارائه میده، حداقل ماهی صد میلیون داره مشارکت مالی میکنه!

پولات رو نگه دار برای خودت...

پس انداز مخفی، طلای مخفی، اونم توی بانک نگه میداری...

بااحترام گوربابای شوهرت...

میخواد اجاره بده...

هر غلطی میخواد بکنه، بکنه...

وظیفشه...

مسکن با شوهره!

همون قانونی که بهش ارث میده و اجازه خیلی غلط کردن‌ها رو میده، گفته مسکن با شوهره...

و مطمئن باش این قانون برای از خودگذشتگی و کارهایی که تو میکنی بابت پیشرفت شوهرت، بهت هیچ حقی نمیده!

اره ولی خب ما زنام نفقه و مهریه داریم ولی متاسفانه تو ایران سخت میشه بهش رسید قبول دارم

حمایت نمیکنن خواهرم...

نمیکنن..

نمیبینی راه به راه دنبال اینن بکوبن توو سر مهریه!

آی بیا عند الاستطاعه کنیم...

آی بیا ۱۴ تاش کنیم...

آی بیا نفقه رو بکنیم همون اتاقی که شوهره فراهم کرده و نون و آبی که میده بهش از گشنگی نمیره....

پدر زن رو در میارن...

قشنگ توو یه کنج گیر میندازن زن رو، هر غلطی دلشون میخواد میکنن!

خب زندگی نصف نصفه خانومم بره سرکار خانمم طلا بخره برا آقا 😐😂من منظورم بود هرجا نیازه بلید کمک کنی ...

چرا فکر میکنم شما مذکر هستید با این طرز فکر و صحبت کردن 🤔

یه آقا اگه خانم نباشه کارهای خونه رو انجام بده 

غذا بپزه و ... چقدر هزینه باید بکنه ماهانه به نظرت؟؟؟؟

حداقل ماهی ۵۰ تومن 

پس چرا فکر میکنید یه خانم خانه دار چون بیرون کار نمیکنه هیچ پولی وارد زندگی نمیشه؟؟؟؟

حالا بحث مسایل جنسی و بچه و ... به کنار 

تازه این برای خانم خانه دار هست 

یه بار میگم جلوش وایسم یه بار فک میکنم غرورم اجازه نمیده دوس دارم هرچی گرفتنو پرت کنم جلوش و دیگه مح ...

ببین با درایت رفتار کن یعنی چی طلاهایی که اون خریده رو بهش بدم اون طلاها هدیه تو بودن و برای تو هستند.محکم باش تا بعدا پشیمون نشی.یعنی آسمون رو به زمین دوخت بهش نده می دونی چرا؟ چون خودت میگی رک و راست بهت گفته چیزی به نامت نمی زنه با پررویی هم گفته.

اگه خدای نکرده همسر فوت کنه اول مهریه خانم باید تمام و کمال داده بشه و از بقیه دارایی به مادرشوهر و ...

خب مگه مهریه اش اندازه ی پول خونه هست . من خودم دارایی زیاد دارم تصمیم دارم بچه ام دنیا اومد همرو بزنم به نام بچه ام . چون راستش دلم نمی خواد پولی که همسرم زحمتی براش نکشیده و چیزی بوده که من قبل ازدواج داشتم بهش برسه .