2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34478 بازدید | 668 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون چولمنگم میدم ولی اصلش اینه سه دونگ بزنه به نامت اقلا

من کلا نمیتونم نه بگم بهش 😭😭 بگمم دلخوری پیش میاد من تازه طلاها ک مال خودم بود رو داد وگرنه خودش اصلا برام طلا نخریده

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

اگه مستاجر باشیم بله ‌ 

بعدم خودش خریده طلارو از خونه بابام نبردم که

والا من طلایی ک از خونه بابام بردم هم مجبور شدم تو زندگی با همسرم خرج کردم و پشیمون هم نیستم چوون مجبور بودیم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

ببین با توجه به شناختی که از همسرت داری عمل کن. اگر میبینی مردی هست که هدفش آسایش شماست و برای راحتی شما میخواد خونه بخره خب کمکش کن ولی حتما قسمتی از خونه به اسم شما بشه و با زبون نرم و ملایم بگو تند نباش و ...

اگر نه هدفش اینه فقط طلا رو ازت بگیره اصلا نفروش 

[QUOTE=399134400]اگه مستاجر باشیم بله ‌  بعدم خودش خریده طلارو از خونه بابام نبردم که والا من طلایی ک از خونه ...[/QUOT

شماهم تو خونه ایشون زحمت کشیدید تن و بدن و روح و روان تون رو بهشون دادید جوونی تون رو دادید و اون با شما هدیه طلا داده 

چرا خودتون رو میارید پایین که از خونه بابام نبردم 

ینی فک کردید شوهر تون همینجوری خود به خود براتون طلا خریدن 

زن بدی بودی بهش خوب نمی‌رسیدی طلا می‌خرید ؟! بهش عشق نمی‌دادی و محبت نمی‌کردی هم طلا می‌خرید ؟!

اون طلا مال شماست و حق شما 

[QUOTE=399134400]اگه مستاجر باشیم بله ‌ بعدم خودش خریده طلارو از خونه بابام نبردم که والا من طلایی ...

حرفات درسته ولی وقتی خریده من اخلاقم این نیست گارد بگیرم بگم نههه مال منه حق منه و نمیدم . 

بعدم من اولش نوشتم ک اگه مستاجر بودم بله چون اینقدر مستاجری کشیدم ک حاضرم النگو دستم نباشه ولی خونه از خودم ‌. ارامشم مهم تر از مال دنیاست 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

طلا رو خودش پول داده خریده معلومه که میفروشم بهش میدم. بعدم اگه دلش خواست بزنه به نامم اگه نزدم برام مهم نیس.  

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اولین بار که می‌خواستیم خونه بخریم طلاهامو دادم و سه دونگ خونه رو زد به اسمم ااالبته چون وام هم می ...

باید این جور مواقع وکیل گرفت پدر مرد و درآورد. هرچند زندگی از هم میپاشه ولی یه درس عبرت میشه برای بقیه ی مردها. طلاها رو خودش خریده بود؟ 

سلام 

آره من که این کار رو کردم ۲ بار یه بار برای خریدبه واحدآپارتمان یه بار هم ماشین 

طلا راحتی و آسایش نمیاره ولی خونه بله بهتر از مستاجریه.   من هر موقع طلا برام می‌گرفت صرفا جهت سرمایه گذاری بخش نگاه میکردم نه زیبایی

یا خدا قیمت کل خونه میشد کههیچی بنامت نزد؟

نه اصلا.

حتی خودمم نگفتم بنام هردومون بشه😓

کم سن بودم

شوهرم خیلی بیخیاله،بفکر آینده نبود و نیست.

دوست داشتم یه خونه بخرم

که بچه م یه سرپناهی داشته باشه.

جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفتیم