من طلاهایی که خودم جمع کردم و نمیدونستو فروختم دادن بهش خودشم فهمید .قراره بخره ب اسم خودش . منو اون نداریم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
آره من این کار رو کردم ،تازه به همه گفتم دو دنگ به نام من زده الکی،میدونی چون قد خدا بهش اعتماد دارم،تو هم اگه اعتماد داری طوری نیست ولی اگه نداری اشتباهه،با شرایط خودتون بسنج
میدونی کی این دغدغه شروع میشه؟! وقتی ازش بخای چیزی بده یهو گارد بگیره اونوقت میفهمی مال من مال تو دا ...
خب همسر منم ماشینش رو دستم نمیده،چون خیلی روش حساسه،زیادم بهش گفتم ماشینت رو بده ولی نمیده و میگه میزنی درب و داغونش میکنی ولی من احساس اینکه مال اونه واسه همین نمیده ندارم،چون میشناسمش که حساسه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️
اولین بار که میخواستیم خونه بخریم طلاهامو دادم و سه دونگ خونه رو زد به اسمم ااالبته چون وام هم میخواستیم بگیریم مجبور بود امااا هی اومد گفت خونه کوچیک بیا عوض کنیم من احمق هم سند خونه رو دادم دیگه طلایی هم نداشتم این بار خونه خرید دیگه به اسمم نکرد هر چی هم گفتم فایده نداشت گفت پولشو خودم دادم تو که طلا ندادی هم خونه از دستم پرید هم طلاهام 😔