2777
2789
عنوان

خانم ها دقت کردین

103 بازدید | 7 پست

دکترای کلینیک زیبایی مثلا دکترای زن خودشون هیچ کار زیبایی رو صورتشون انجام نمیدن واکثرا طبیعین دوحالت داره یا خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن یا میدونن این چیزا در دراز مدت برای بدن ضرر داره چون فیلر وبوتاکس مثل عمل جراحی نیست که یه بار انجام بدی تا ابد بمونه هر شیش🫡 ماه یه بار باید تمدید بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اکثر پیج هایی که دارم ودیدم دکتره طبیعی بود

دیگه حالا اینکه اینجوریه.البته اوایل خدایی خیلی زشت بود باورم نمیشد دکتره (یعنی همینکه آشناست)ولی بعد ۴ سال کلا تغییرچهره داده.

من خودم چند تا پیج دکتر زیبایی دارم دکترا همشون نچرال ان حتی بعضی هاشون بینی هم عمل ندارن

چون بیشترشون سرشون تو درس و کتابه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!