2777
2789

بچه ها ۶هفته باردارم و سمت چپ شکمم حس میکنم ی چیز سفتی هست یکمم درد خفیفی داره انگار تیر میکشه خیلی نگرانم ممکنه جنین باشه ولی خیلی کوچلوئه الان😞 نبض هم داره حسش کردم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

اره بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شما هم پیش اومده؟

بله گاهی دردی مثل درد پریود حس میکنی یا تیر میکشه اینا بخاطر جا باز کردن رحم و افزایش ترشح هورمون هست اما نبضش الان فقط با دستگاه های پیشرفته معلوم میشه نه با دست

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چیزی نیست عزیزم . نترس . منم اوایل بارداری اینجوری بودم . رحم داره کش می یاد یه موقع هایی شکم سفت میشه. زیر دل درد میگیره . به دکترت بگو ولی ینبار رفتی شاید لازمه شیاف بزاری . هفته ۱۰ و ۱۱ رو رد کنی دردت کمتر میشه 

اره بگو

نگرانیت کاملاً طبیعی است، مخصوصاً در اوایل بارداری. توضیحاتی که دادی—احساس یک توده سفت در سمت چپ شکم با کمی درد تیر کشنده و حتی حس کردن نبض—چند نکته مهم دارد که باید مد نظر داشته باشی:

1. در هفته ششم بارداری، جنین هنوز خیلی کوچک است. معمولاً جنین در این مرحله به اندازه یک عدس است و با دست لمس نمی‌شود. پس چیزی که با دست حس می‌کنی، به احتمال زیاد جنین نیست.

2. ممکن است این توده علت‌های دیگری داشته باشد، از جمله:

کیست تخمدان: برخی کیست‌ها در اوایل بارداری شایع هستند و می‌توانند باعث درد خفیف و احساس سفتی شوند.

رگ‌های برجسته یا رگ‌های پالس‌دهنده: گاهی می‌توانی نبض رگ‌ها را احساس کنی.

مشکلات گوارشی یا عضلانی: یبوست، گاز معده، یا انقباضات عضلانی هم ممکن است شبیه “توده سفت” باشند.

3. علائم هشداردهنده که نیاز به مراجعه فوری دارند:

درد شدید یا ناگهانی شکم

خونریزی واژینال

سبکی سر، تهوع شدید، تب

با توجه به اینکه نبض هم حس کرده‌ای و توده وجود دارد، بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک یا متخصص زنان مراجعه کنی و سونوگرافی انجام بدهی. سونوگرافی در این مرحله می‌تواند تشخیص بدهد که جنین سالم است و علت توده چیست.

اگر بخواهی، می‌توانم لیست علت‌های شایع احساس توده در اوایل بارداری همراه با شدت درد و اقدامات لازم را برایت آماده کنم تا وقتی به پزشک می‌روی آماده باشی.

می‌خوای این کار را انجام بدهم؟

😘🙃🙂

بله گاهی دردی مثل درد پریود حس میکنی یا تیر میکشه اینا بخاطر جا باز کردن رحم و افزایش ترشح هورمون هس ...

ان شالله اینطوری باشه مرسی ازت

چیزی نیست عزیزم . نترس . منم اوایل بارداری اینجوری بودم . رحم داره کش می یاد یه موقع هایی شکم سفت می ...

من منتظرم یکم بگذره بعد برم دکتر از هفته ۸ ب بعد یا الان برم؟

نگرانیت کاملاً طبیعی است، مخصوصاً در اوایل بارداری. توضیحاتی که دادی—احساس یک توده سفت در سمت چپ شکم ...

خیلی ممنونم ابجی زحمت کشیدی