2777
2789
عنوان

کدوم ماشین برا یه دختر خوبه

174 بازدید | 17 پست

۲۰۶ . 

Mvm 315 

لیفان x50 

دوستم میخاد یکیشو بخره بنظرتون کدوم خوبه و بعدا خوب فروش میره و آدم ضرر نمیکنه اینا 

کلا تجربه ‌تون رو بفرمایید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تاشون پرخرجن دوستت هم اگه تازه راننده شده همش باید مکانیکی باشه بگو بره یه پرایدی ساینا تیبا بگیره خرجش پایینه بهتر از اونا

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

اره تازه راننده شده چرا هی بره مکانیک که؟

خب ام وی ام که چینیع انگار با گوز وسایلش رو چسبوندن خواهرم داشت اومد در داشبوردش رو باز کنه کنده شد سر ۳ ماه رد کرد رفت بعد خوب رانندگی نمیکنه اولش خراب میشه دیگه تا راننده بشه بعد یه تصادف کنه کلی خرج داره 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد