2777
2789
عنوان

بتا پایین

69 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من اینماه داروی بارداری مصرف کردم و ۴روژ قبل از موعد پریودم بی بی چک زدم و هاله کاملا واضحی انداخت دوباره صبح روز بعد هم تکرار کردم باز هاله انداخت شبش رفتم ازمایش بتا گفتن مثبته بارداری و عدد بتا مثبت ۲۵بود یعنی ۳روز قبل از پری ازمایش دادم مثبت ۲۵بود و گفتن باز ازمایش تکرار کنم اگه بتا بالا رف یعنی جنین داره رشد میکنه خیلی استرس دارم کسی اگه تجربه داره میتونه کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا یکی کمه یکی زیاد 

نگران نباش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

منم دقیقا مثل شما یکی دوروز قبل موعد رفتم ازمایش دادم بتام ۲۵یا۲۷ بود گفتن باید دوروز بعد تکراربشه وفرسنادن سونو واژینال که الان میگن متاسفانه کاراشتباهی بوده وممکن بوده جنین سقط بشه درهرصورت من جفتشو انجام دادم وپسرم الان ازخستگی اینکه ازصب دهن منو سرویس کرده خوابیده اونی که خدابخواد بشه وبمونه میشه ومیمونه توکل به خدا

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
بله انشااللهخدا واستون نگهش داره😍

ممنون عزیزم انشاله شمام بارداری راحتی داشته باشی وخدا فندقتو سلامت کنه تابدنیا بیاد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)