2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترم در هشت سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2556 بازدید | 115 پست
عزیزم الان دخترتون دقیقا چندسالشه؟ پریود شد؟ الان قدس چنده؟

دخترم ۱۲سال و ۸ ماهش. ۱۲ سالگی تمام پریود شد

قد پریودی ۱۵۷

قد الان ۱۶۱.۵

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهرسا میشه بیای لطفا

دخترم رو بردم دکتر و آزمایش و سونو و عکس انجام دادیم و بله بلوغش شروع شده . دکتر گفت هر ۲۸ روز آمپول واریوپپتیل بزنه.مهرسا هم همینو میزد؟ دکتر نه دلمو خالی کرد . چجوری حرف زد انگار بچه م قدس کوتاه میمونه😭گفت شاید درآینده لازم باشه هورمون رشد بزنه ‌اما من نمیخوام . سن استخوانیش ۶ سال و ۱۰ ماه بود . شما چه کارایی کردین برای رشد قد دخترتون ؟

دخترم رو بردم دکتر و آزمایش و سونو و عکس انجام دادیم و بله بلوغش شروع شده . دکتر گفت هر ۲۸ روز آمپول ...

اره منم میکرولین میزدم فرقی نداره همه شون یه کار و انجام میدن

نه کوتاه ک اصلا نمیمونه چون سن استخوانیش ۱ سال هم عقب 

من اوضاع دخترم بدتر بود سن استخوانی ۱۸ ماه هم جلو بود یعنی صفحات رشد زودتر بسته میشد

امیدت ب خدا باشه براش مرتب سر ساعت داروهای بزن 

اره منم میکرولین میزدم فرقی نداره همه شون یه کار و انجام میدننه کوتاه ک اصلا نمیمونه چون سن استخوانی ...

آخه دارویی نداد فقط ویتامین دی  . دختر شما چه داروهای میخورد؟ ورزش خاصی انجام داد ؟ تغذیه ش و چیزایی که خودتون میدادین چیا بود ؟ 

الان فقط نگران قدشم نمی‌دونم این آمپولا عوارض داره 

آخه دارویی نداد فقط ویتامین دی . دختر شما چه داروهای میخورد؟ ورزش خاصی انجام داد ؟ تغذیه ش و چیزایی ...

این آمپول ها شدسد کلسیم کم میکنه من تعجب می‌کنم چطور کلسیم نداد.

حتما حتما براش شربت استوکر یا کلسی شور براش بگیر. باید همیشه بخوره 

ورزش رزمی دخترم می‌فرستادم تابستون ها  وزنش باید کنترل بشه چاق نشه 

قند و چربی تا حدی ک میتونی کم بهش بده

سویا شکلات کاکاو فست فود و غذا کنسروی تا حدی میتونی بهش نده 

اجیل و لبنیات و گوشت و حبوبات  سبزی و میوه خیلی بهش بده

آخه دارویی نداد فقط ویتامین دی . دختر شما چه داروهای میخورد؟ ورزش خاصی انجام داد ؟ تغذیه ش و چیزایی ...

سلام ،تایپیکت رو دیدم گفتم بیام بگم منم تجربه شو داشتم برای دخترم  ،اصلا نگران نباش ،خیلی خوبه که زود پیگیر شدی ،ویتامین دی حتما بهش بده و مولتی ویتامینای بدون زینک و از لحاظ تغذیه خیلی بهش برس،شیر و ماست و کشک و بادوم و.. ،وزنشو نزار بالا بره حتما شنا و والیبال بره و حرکات کششی روزانه مثل بارفیکس انجام بده ،یه شربتی هم هست که یکم قیمتش بالاس اگه تونستی بگیر بهش بده لامصب جدیدا خ بالا رفته  شربت امگا پلاس یوروویتال،روغن ماهی داره توش برای رشد قدی عالیه .

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
پریود و بلوغ زودرس چرا اتفاق میوفته منم دخترم هشت سالشه میترسم اینجوری ک خیلی بده بچها زیر ۱۵ پریود ...

دختراتون ببرین کلاس والیبال 

ورزشای کششی انجام بدن قدشون بلند بشه 

کیک امیوه سوپرمارکت اینا همش بلوغ زودرس میاره

اره منم میکرولین میزدم فرقی نداره همه شون یه کار و انجام میدننه کوتاه ک اصلا نمیمونه چون سن استخوانی ...

ببخشید چندماه بعد قطع امپول پریود شدن دخترم تا بهمن امسال میخواد امپول بزنه بعد قطع هم نیازه تحت نظر دکتر باشن

سلام ،تایپیکت رو دیدم گفتم بیام بگم منم تجربه شو داشتم برای دخترم ،اصلا نگران نباش ،خیلی خوبه که زو ...

سلام ممنون بابت راهنماییتون . شما با انجام این کار نهایتا قدتون چقدر شد؟ و اینکه از چه سنی بلوغ شروع شد؟

دخترمنم، 11سالشه هفته پیش پریودشده انقدرناراحت هست همش توخودشه هیچی نمیخوره انقدرلاغرشدهخودمم خیلی ن ...

شاید رفتارت ناراحتش میکنه بهش نگفتی که چرا زود پریود شدی وفلان؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏