2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترم در هشت سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین چیزی نیست

خب اگر میخوای انکار کنی منبع علمی هم باشه انکار می‌کنی !!

یکی گفت دختر تا ۱۴رشد می‌کنه نمی‌دونم شما بودی یا ن!خواهر من تا ۱۷،۱۸سالگی رشد داشت البته الان ۱۸سالش تموم شده ممکنه بازم داشته باشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
فک کنم 155هست

قدش خوبه

اگ میخوای حدودی بدونی چقد قد میکشه باید عکس از مچ دستش بگیری ببین سن استخوانیش چند

اگ سن خودش باشه ک بلند میشه اگ سن استخوانی جلوتر بود رسد کمتری داره 

دخترا تا سن استخوانی ۱۴ رشد دارن  

از ۱۴ تا ۱۶ استخوانی رشد کم میشه شاید ۲ ۳ سانت  شاید هم کمتر

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پریود و بلوغ زودرس چرا اتفاق میوفته منم دخترم هشت سالشه میترسم اینجوری ک خیلی بده بچها زیر ۱۵ پریود ...

خوب عزیزم هفتاد درصد زیر پونزده میشن طبیعیه .من خودم یازده سالگی پریود شدم

قدش خوبهاگ میخوای حدودی بدونی چقد قد میکشه باید عکس از مچ دستش بگیری ببین سن استخوانیش چنداگ سن خودش ...

کجاببرمش پیش چه دکتری شهرستان هستم اینجادکتراش خوب نیستن

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پریود و بلوغ زودرس چرا اتفاق میوفته منم دخترم هشت سالشه میترسم اینجوری ک خیلی بده بچها زیر ۱۵ پریود ...

سن بلوغ به خاطر تغییرات تغذیه و هوا اومده پایین . الان اکثر بچه ها 11 سالگی پریود میشن. دیگه  به ندرت کسی رو پیدا میکنی که بعد 14 سالگی باشه 

دختر من از قبل 8 سالگی علایم بلوغ پیدا کرد، بردم زیر نظر دکتر و یک دوره یکساله هم دارو گرفت،  

12 سالگی پریود شد و قدش الان که 13 سالشه  163 شده ، 

خب اگر میخوای انکار کنی منبع علمی هم باشه انکار می‌کنی !!یکی گفت دختر تا ۱۴رشد می‌کنه نمی‌دونم شما ب ...

به سن تقویمی نیست به سن استخوانی

ی موقعی ی دختری سن خودش ۱۴ ولی سن استخوانی ۱۲

خوب حتما تو ۱ ۲ سال آینده هی رشد قد داره

برا بعصی ها برعکس مثلا خودش ۱۴ سال ولی سن استخوانی ۱۶ و صفحات رشد کاملا بسته س

پس به سن نیست

ی نسخه خاصی هم نیست ک بگیم همه تا این سن رشد دارن

بدن هر کسی متفاوت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......