2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 156 پست
نه بابا دارم داد میزنم واسه مردم

آهان 

بخدا من جیبمو نگاه مبکنم واقعا ۳۰ تمن برام زیاده ولی خب مجبورم دولتی ۱۵ بخدا انقدم بینش میکنن ازادم ک همون ۳۰ رو ازت میگیرن شایدم بیشتر 

خدا ازشون نگذره 

ب منم هرکی میرسه میگه یه بچه ی دیگه بیار پوکر فیس فقط،زل میزنم ب طرف ک با چه منطق و عقلی طرف داره همین چیزی میگه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
مدیر مدرسه دخترم میگه هرماه باید کمک به مدرسه بدید حتی شده ۱۰۰ تومن😐 مثلا ۱۰۰ تومنو کم میدونه ها ال ...

یعنی اینقد بی مسئولیتن که والدین باید به فکر تمیز کردن سرویس بهداشتی باشن!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی باید یه کلنگ برداشت رفت وزارتخونه آموزش و پرورش را خراب کرد. مملکت کلا وزارت آموزش وپرورش نداشت ...

عزیزم اونا خودشون شاه دزدن فکر میکنی میان ب مدیر معلما گیر میدن ،ب هیییج وجه والا انقد پرو شدن ک باز عین دهه ۶۰ دارن کتک میزنن بچه هارو یه ماه نشده چند تابچه بخاطر استرس های شدیدو تنبیه جونشونو ازدست دادن چیشد چیکار کردن ،گل بگیرن در خونه ی اولیو تاب اخریشون 

آهان بخدا من جیبمو نگاه مبکنم واقعا ۳۰ تمن برام زیاده ولی خب مجبورم دولتی ۱۵ بخدا انقدم بینش میکنن ا ...

هرکی گفت بگو چشم منتظر اجازه شما بودم و کار خودتو بکن

منم خیلی شنیدم از این حرفا اصلا هم قصد بچه دوم نداشتم تا پارسال خداخواسته باردار شدم و شدن دوتا

الان از یه طرف سختی و خستگی رو میکشم از یه طرفم غرغر دهن دریده های ابلحو که میگن ما گفتیم زود بیار الانه دوتاشم باهم بزرگ شده بود اذیت نمیشدی😒 یعنی در دهن بی صاحبشون بسته نمیشه هر کار کنی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

یعنی اینقد بی مسئولیتن که والدین باید به فکر تمیز کردن سرویس بهداشتی باشن!!!

خدا شاهده دروغ نمیگم

مدرسه ریحانه تو زنجانه

بی درو پیکر

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

هرکی گفت بگو چشم منتظر اجازه شما بودم و کار خودتو بکنمنم خیلی شنیدم از این حرفا اصلا هم قصد بچه دوم ...

وااای آره بخدا دقیقا 

الخی عزیزم خدا برات نگهشون داره انشاالله ،والا من همیشه ب خدا میگم قربونت برم همین یه فسقلیمو برام حفظ کن ازت بچه ی دیگه ای نمیخوام حداقل الان واقعا نمیتونم 

وااای آره بخدا دقیقا الخی عزیزم خدا برات نگهشون داره انشاالله ،والا من همیشه ب خدا میگم قربونت برم ه ...

خیلی سخته این یکی کوچیکه یه جور رسیدگی میخواد بزرگه هم که مدرسه و درس و بقیه کارا منم دست تنها 

از پس اینا برمیام از پس زبون تند بقیه که همه ش دنبال فضولین برنمیام

خدا شاهده دروغ نمیگممدرسه ریحانه تو زنجانهبی درو پیکر

وای خدا شفاشون بده الهی. من فک میکردم مدارس بهتر شده. ولی الان میبینم همون مدرسه های دولتی ما خیلی بهتر بود من ده سال قبل خودم دانش آموز بودم‌‌ و راضی بودم اینقدم اذیتمون نمیکردن

وای خدا شفاشون بده الهی. من فک میکردم مدارس بهتر شده. ولی الان میبینم همون مدرسه های دولتی ما خیلی ب ...

دقیقا 

والا مدرسه ما دهه شصتیا از الان بهتر بود ما در طول سال یه بار کمک به مدرسه می دادیم اونم اجباری نبود 

هیچ هزینه اضافی نداشتیم معلمامونم کتک زدنشونو فاکتور بگیریم از الانیا بهتر بودن الان میگن کتاب نگارش کتاب خوانداری😐 اینم کلمه جدیده اصلا سواد ندارن انگار. ما می گفتیم ث سین صاد اینا به همه ش میگن ث😵‍💫 بچه بعدا از کجا میخواد تشخیص بده خدا عالمه

ازشون فاصله بگیر هرکی رو مخته، ارتباطتو کم کن

نمیشه متاسفانه همیشه حاضر در صحنه ن😂

دقیقا والا مدرسه ما دهه شصتیا از الان بهتر بود ما در طول سال یه بار کمک به مدرسه می دادیم اونم اجبار ...

خدا رحم کنه به بچه های الان. خیلی شرایطشون بده. معلمای ما کتک نمی‌زدن. یکی دو بار فقط دیدم‌ یه دخترو کتک زدن که خیلی دختر عجیبی بود و روح و روان و خانوادش مریض بودن و اینم بی ادب بود! اونم حق نداشتن بزنن ولی منظورم‌اینه که دیگه من کتک ندیدم. ایده آل که نبود کلی از بساطی که‌الان درست کردن خیلی بهتر بود . 

پارسال بودامسال میره کلاس اول آره براش آجیل میذارم با یه موز یه شیر توت فرنگی یا شیرموز با یه کلوچهی ...

منم دخترم چون خوش اشتها بود براش زیاد تغزیه میزارم اوایل میخورد الان میبینم نصفه برمی گردونه.نمیدونم چقد براش بزارم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...