2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 156 پست
هر کس انتخاب خودشه بچه رو کجا ثپت نام کنه یکی میبره غیردولتی ۴۰ تومنی یکی میبره ۸۰ تومنییکی هم میبره ...

پسر من امسال سوم هست دولتی سه تومن دادم ،دخترم هم هیعت امنایی اونم سه تومن هیچ فرقی نکرد برای من

آره دیگه سر هون میترسم حالاهم گفتن ازدی گازو برقو باز قطع میکنن میگم کلا میخواد تعطیل شه دیگه پیشش چ ...

برای دخترم وقتي تعطیلی میشه کلاس آنلاین برگزار میکنن،حتی بطری آب رو هم خودشون دادن تا همه مثه هم باشن، از طریق کافی نت تابستان ثبت نام کرده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شنبه عدسی صبمونه میذاریم کیک خونگی میان وعده یکشنبه لقمه نون پنیر گردو صبحونه میان وعده خرما و ...

وای چقد سرسام آور . آدم دیونه میشه از این همه اجبارای احمقانه. شاید یکی بهش نسازه یا دوس نداشته باشه.

چرا این چندروز که مدارس برای آلودگی هوا تعطیل بود برا ما مجازی بود دخترم پیش میره

جدی چی یاد میدن مجازی

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
هم گرونه برا خیلیا هم اصلا پولش به کنار ؛ یعنی بچه شما حق انتخاب لوازم التحریرش رو هم نداره و پدر و ...

عزیزم متاسفانه این روش تنها نکته مثبتی که داره جلوگیری از ورود وسایل فانتزی و مدری به مدرسه هست الان مثلا همه پاکن سفید دارن مداد تراش مخزن دار نارنجی وقتی انتخاب دست خود اولیا و دانش اموز هست اکپرا هر روز یه مدل و فانتزی و کلاس بعد هی بچه میره خونه اعتراض که فلانی داره منم میخوام گرونی هم که هیج یه مداد ساده میگیری ۳۰ تومن ادم میمونه بخنده یا گریه کنه سی تووومن بابای من هیچ وقت تگی برا ما هرید نمیکرد مثلا یه قوطی بزرگ دفتر میگرفت با یه جعبه بزرگ مداد و پاکن حالا من حتی نتونستم اون پاکن رو دوتا بخرم که یکی تو خونه زاپاس باشه البته منطقه با منطقه فرق داره مثلا من منطقه پاینتر پرسیدم گفت ۱۶ لوازم هم در حد ساده و کم میخواست ولی خب ۲۵ یچه یه کلاس یود محیط تمیز نیود اینجا ۱۰ بچه یه کلاس محیط خوب نربی مدرک مرتبط و باسواد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

مدرسه پسر من که تعطیل کردن هیچ کاری تو خونه انجام ندادن ونفرستادن گفتن پیش دبستانی آنلاین نمیشه

چقدر بد برای ما انلاین برگزار شد،درس رو هم به صورت داستان های کودکانه فرستاد تا براشون بزاریم دوباره که کلاس آنلاین برگزار شد از بچه ها سوال میکرد که همه بلد بودن

یاخدا چخبره سی میلیون!!!!!!!من واسه دخترم ماهی۱۳۰۰میدم این ماه باپول لباس فرم وکتاب شد ۳تومن ۵تاکتاب ...

تواین منطقه بازاین خوب بود عزیزم 

خاک تو سرش. به حرفاشون گوش نده. آجیل تو بسته کوچولو بریز بذار توی جامدادیش بگو یواشکی بخوره. اگرم نم ...

پارسال بود

امسال میره کلاس اول آره براش آجیل میذارم با یه موز 

یه شیر توت فرنگی یا شیرموز با یه کلوچه

یه دونه هم لقمه میذارم 

چند روز پیش معلم میگه چه خبره یه لقمه بذاری براش کافیه گفتم شمارو اذیت میکنه؟ میگه نه چه لزومی داره آخه ؟ خواستم بگم آخه به تو چه بچه ست خب ضعف کنه خوبه؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

وای چقد سرسام آور . آدم دیونه میشه از این همه اجبارای احمقانه. شاید یکی بهش نسازه یا دوس نداشته باشه ...

من پسرم شخصا عدسی دوس نداره درست میکنم میذارم میگم مامان اکر دوس نداشتی لطفا ظرف رو بذار کیفت بیار میذارم تا با دوستات غذاتون عین هم باشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

پس این قانون اساسی برای کی نوشته شده؟؟؟ مگه تحصیلات تا پایان دوره متوسطه رایگان نیست؟؟؟ این هزینه ها ...

خب همون دیگه بخدا ،والا من تصمیم نداشتم کلا بفرستم انقد اطرافیان گفتن اجباریه مدرسه گفت اجباریه ک گفتم ببرم ،والا زور داره من حقوق شوهرم نهایت زیاد باشه ۲۵ تمن میشه اونم باقصد و قرعه و فلان چیش میمونه واسه زندگی هرکیم میبینه یه بچه دارم میگه چرا یکی دیگه نمیاری خداشاهده گاهی فکر میکنم مغزشونو خرگاز زده