2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 156 پست
ای بابا. کاش والدین اعتراض کنن.بچه ای که از توی مدرسه همه رو یه شکل ببینه پس فردا توی جامعه چجوری تح ...

والا بچه من هیچوقت افراطی خرید نکردم براش همبشه با قانون و اصول بشدت هم قانع هست الان همه دوستای کلاس موسیقیش لبوبو و کرومی و این سبک چیزا اویزون میکنن از کیفشون وقتی گفت نشستم توضیح دادم به این دلیلا خوب نیست خربدش اولا الان نیازی به اون عروسک نداریم دوما اسباب بازی این ماه رو خریدیم و تقلب و خرید مجدد نداریم سوما زیبا نیست نمیتونی زیاد بازی متنوع کنی و این سبک توضبح و کاملا هم قانع شد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من پسرم شخصا عدسی دوس نداره درست میکنم میذارم میگم مامان اکر دوس نداشتی لطفا ظرف رو بذار کیفت بیار م ...

وای چقد رو مخ. من بودم میرفتم مدرسه موتورشونو می‌آوردم پایین. غلط میکنن بچه رو مجبور میکنن یه چی بخوره وقتی نمیتونه و مادرش صلاح نمیدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا برای تهران قیمت خوبیه. مهد سرای محله ما ماهی ۳۹۰۰ مهدهای دیگه که خصوصیه از ۵۵۰۰-۶ شروع میشه به ...

۱۹

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
معلمه تعطیل بوده کلا.

انقدر پارسال من اذیت شدم دخترم پرخور نیست ولی اکثرا از مدرسه برمیگشت از دل درد ناله میکرد خودم میرفتم دنبالش اکثرا نهارشو برمیداشتم همونجا تو ماشین میخورد تا برسیم خونه عین قحطی زده ها حالا غیرانتفاعی بود 

خدا خیرشون بده معلم امسالشون خوبه سر کلاس وفت میده میگه بخورید ضعف نکنید بچه تحمل گشنگی نداره که از درس و مدرسه هم زده میشه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

همه غلط کردن واسه زندگی شما تصمیم بگیرن، درد زایمان و خرج پوشک و شیرخشک و هزینه تحصیل و آینده و اشتغ ...

آره بخدا 

من والا کاری نداشتم شوهرم گفت ببر ،بعدم گویا اجبتر شده البته ازسال بعد اجباری میشه دولت پول یا مفت دیگه ب جیب بزنه 

خدا ازشون نگذره

والا بچه من هیچوقت افراطی خرید نکردم براش همبشه با قانون و اصول بشدت هم قانع هست الان همه دوستای کلا ...

آفرین درستشم همینه. متاسفانه اینا که این قوانینو گذاشتن سواد و فرهنگ‌ و آگاهی لازم برا این کارو ندارن.

اونی که از نظر روان و رفاه شرایطشو نداره غلط می کنه بچه میاره  ، یه عده فقط بلدن عین گربه زاد و ولد کنن بندازن وسط جامعه تا بزرگ شن، آخرشم ازشون یه بزهکاری خلافکاری چیزی دربیاد مثل انگل بیفته به جون مردم، غلط بزرگتر را هم زمانی می کنن ندارن و بچه هاشون  رومی فرستند مدارس قشر مرفه. خب اگه عقل نداری  برو کلیه اتو بفروش تا بچه ات عین اونا شاهانه زندگی کنه، یا اگه  عاقلی یه ذره به جیبت نگاه کن بفرستش یه مدرسه ای که در توانت باشه، اعتراض الکی هم نکنی.

آره بخدا من والا کاری نداشتم شوهرم گفت ببر ،بعدم گویا اجبتر شده البته ازسال بعد اجباری میشه دولت پول ...

مدیر مدرسه دخترم میگه هرماه باید کمک به مدرسه بدید حتی شده ۱۰۰ تومن😐 مثلا ۱۰۰ تومنو کم میدونه ها الان ۱۵۰ تا کلاس اولی هستن فقط ببین چقدر میشه بعد واسه تمیز کردن سرویس بهداشتی خودمون یکیو آوردیم تمیز کنن این پولارو برا چی خرج میکنن معلوم نیست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

مغز کیو؟اونابی که بچه زیاد دارن

ن اونایی ک میگن چرا فقط،یه بچه داری یکی دگه بیار بابا خداروزی رسونه فلان بله روزی رو خدا میده ولی قبل روزی خدا عقل داده من چرا تواین وضع مملکت یه بچه ی دیگه بیارم ک فردا مجبور شم ازخودم بزنم شوهرم بنده خدا واسه یدونه بچه بخدا قسم دوسال یبار اونم بتونه لباس میخره ب خودش فقط ب منو پسرم داره میرسونه اونم ب زووور خب من بچه ی دیگه بیارم شوهرم کاملا میره کنار خودمم باید برم کنار ازخرجای پسرمم کم کنم تایه بچه دیگه رو برسم خب چرا آخه 

اونی که از نظر روان و رفاه شرایطشو نداره غلط می کنه بچه میاره ، یه عده فقط بلدن عین گربه زاد و ولد ...

الان منظورتون ب کی هست با منی?

مدیر مدرسه دخترم میگه هرماه باید کمک به مدرسه بدید حتی شده ۱۰۰ تومن😐 مثلا ۱۰۰ تومنو کم میدونه ها ال ...

یعنی باید یه کلنگ برداشت رفت وزارتخونه آموزش و پرورش را خراب کرد. مملکت کلا وزارت آموزش وپرورش نداشته باشه بچه های مردم آموزش و پرورش بهتری دارند 

اونی که از نظر روان و رفاه شرایطشو نداره غلط می کنه بچه میاره ، یه عده فقط بلدن عین گربه زاد و ولد ...

مسیله اینه که این یونیفرم کردن همه بچه ها از اساس غلطه‌. بچه باید از کودکی قدرت انتخاب داشته باشه و انتخاب کردن و تجربه ی زندگی کردن با انتخابی که کرده رو در عمل ببینه. وگرنه برای انتخاب های بزرگسالی دچار مشکل میشه و شخصیتش درست شکل نمیگیره. از طرف دیگه والدین هم باید حق انتخاب داشته باشن بین گزینه هایی که در اختیار بچه شون میذارن. و این محدودیت‌ها چه تو مدارس پایین شهر چه بالاشهر، درست نیس و متاسفانه اکثرا کسانی که این تصمیمات رو میگیرن شایستگی ندارن. توجیه شون اینه که همه یه شکل باشن تا بچه ها دلشون نخواد. مگه بچه ها جای دیگه نمیبینن؟ کجا قراره بچه ها یاد بگیرن که مقایسه نکنن و خواسته هاشونو به روش درست بیان کنن؟ 

یعنی باید یه کلنگ برداشت رفت وزارتخونه آموزش و پرورش را خراب کرد. مملکت کلا وزارت آموزش وپرورش نداشت ...

اولیا میگفتن رفتن شکایت کردن آموزش پرورش گفته اینجا نباید هرچی مدیر میگه همونه