2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 156 پست
این رنج خیلی نرماله من هرجا یذره منطقه بالا شهر رفتم همه بالای ۴۰ ۵۰ اینی که میبرم یه منطقه متوسط

برا امادگی نرمال نیس واقعا 

برای کلاسای دوم سوم ۳۰ میگیرن

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم چون خوش اشتها بود براش زیاد تغزیه میزارم اوایل میخورد الان میبینم نصفه برمی گردونه.نمیدونم ...

من میذارم هرچی خواست میخوره نخواست برمیگردونه 

یهو میبینی دقیقا اون روزی که چیزی نذاشتی دلش میخواد😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من کلا ۸تومن دادم برای بچم پیش دبستانیه

چقدر خوب 

از ما ماهیانه میگیره ماهی سه و نیم قرارداد بستیم حتی اگه نره هم باید پول رو بدیم من تازه دو تا بچه مهدکودکی دارم یکی می‌ره پیش دو و یکی سه سالشه ماهی هفت تومن درمیاد 😑😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من میذارم هرچی خواست میخوره نخواست برمیگردونه یهو میبینی دقیقا اون روزی که چیزی نذاشتی دلش میخواد😂

دیگه از امروز گفتم کمتر بزارم.موز جمله بزارم توکیفش له میکرد.لقمه له میکرد.تو ظرف غذاش هم زیاذ جا نمیشه.هرچی میلش بود تو ظرف غذا ویخوره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...