2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاید❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
الان کل کلاسش مریض شدن گفته این هفته درس نمیدم برای همین تند تند درس داد بچه ها مریض میشن تعطيلي دار ...

بخدا من به بچه هام دلم میسوزه گناه دارن .باز بچه زرنگ باشه اره.مثل بچه من که نمیتونه خودشو میبازه گریه میکنه میگه من یاد نمبگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا لوحه هارو تموم می کنن قرآن سوره ی حمد و توحید رو حفظ کردن علوم هم سایه رو خوندن معلم برده حیاط ...

سوال علوم و... می‌پرسید داخل خونه آخه به ما نگفته ولی تو اینستا سوال علوم گذاشته

به نظرم انقدر عجله اونم تو بیست روز کلی رو بچه کلاس اولی فشار میاره

منم اولش مثل شما فکر‌میکردم دیدم انگار خوب بوده برای بچه ها  

یه هفته اول سخت بود الان انگار عادت کردن و خوب پیش میرن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

و منی ک معلم کلاس اولم😍

هنوز زوده واسه نشااانه ها😑

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

لوحه هاشون تموم شده دیگه انشاالله قرارِ وارد نشانه ها بشن

که معلمشون گفته همه بچه ها باید شنل و تاج داشته باشن و هرکی نقش یه نشانه رو اجرا میکنه تا اخر سال

ریاضی هم وارد مبحث چوب خط شدن 

کتاب قرآن و علوم دست خود معلمه، قرآن رو هنوز شروع نکردن قرارِ با یه جشن شروع بشه

علوم هم رسیدن به مبحث حواس ۵ گانه

سوال علوم و... می‌پرسید داخل خونه آخه به ما نگفته ولی تو اینستا سوال علوم گذاشته

اره می پرسه 

مثلاً میگه چه موقع از روز سایه کوچیکتره 

یا می‌پرسه چه چیزهایی روی آب می مونن 

چه چیزهایی زیر آب 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بخدا من به بچه هام دلم میسوزه گناه دارن .باز بچه زرنگ باشه اره.مثل بچه من که نمیتونه خودشو میبازه گر ...

اتفاقا چند تا از بچه های ضعیف کلاس رو فرستاده پیش بقیه همکاراش ک کند تر درس میدن معلم خوبیه به نظرم قبلا حیلی تعریفش شنیده بودم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد