2777
2789
عنوان

بچه ها تازه کات کردیم میشه بیاید🥺🥺🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم از بس میترسبدم بهت پیام بدم ک دیگ عادت کردماخه قبلا خیلی وابستش بودم

اسی ببین 

پسری که واقعا دوست داشته باشه اگه بخوای بری هم نمیزاره 

تلاش میکنه برای نگه داشتن رابطه نه اینکه بهونه بیاره یا دیگه جواب نده و... 

پس این نسبت به تو عشقی نداشته

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اگه دوست داشتی بگو مشکلتون رو شاید تونستم کمکت کنم

نمیدونم والا. اون سرده تو چت خب منم سرد میشم اخرم گفت توهم ک سرگرم رلتی منو یادت رفته:/

درصورتی ک اولین ک اخرم عشقم بود. ۴سال ب پاش بودم

از اول🙈

خب من کنکوری بودم که باهم دوست شدیم داخل یه گپ تویه تلگرام ، فاصلمون ۵ ۶ ساعت بود ، ۲ سال و ۶ ماه دوست بودیم

شوهرم عاشقم بود خیلی هم با عرضه و با جنم بودش 

۶ ماه بعد از دوستیمون اومد شهرم و ۶ ماه بعد دوباره اومد همو دیدیم و یک سال بعدش باز اومد شهرم و مامان و بابامو دعوت کرد کافی شاپ خانوادم عاشقش شدن بسکه با شخصیت هست طرز حرف زدنشو نگم ادب و وقار میریزه ازش🥲 ۲ ماه بعد از قراره کافه اومدن خاستگاری رسمی و ....

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اسی ببین پسری که واقعا دوست داشته باشه اگه بخوای بری هم نمیزاره تلاش میکنه برای نگه داشتن رابطه نه ا ...

چی بگم والا من ک دیگ خسته شدم پیام بده دیگ بهش میگم تمومه همچی

با اینکه کل دوران نوجوونیم تو غم نبودش گذشت🙂

نمیدونم والا. اون سرده تو چت خب منم سرد میشم اخرم گفت توهم ک سرگرم رلتی منو یادت رفته:/درصورتی ک اول ...

خب کمتر چت کنید زنگ بزنید

داخل تماس صوتی و تصویری هم سرده؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

خب کمتر چت کنید زنگ بزنیدداخل تماس صوتی و تصویری هم سرده؟

عزیزم کلا چند روز یبار در حد احوال پرسی🙂

اخه میدونی چیه اون افسردگی شدید داره و الانم تو پادگانه اصن حال روحیش قابل درک نیست:)