2777
2789
عنوان

بچه ها تازه کات کردیم میشه بیاید🥺🥺🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 65 پست
عزیزم کلا چند روز یبار در حد احوال پرسی🙂اخه میدونی چیه اون افسردگی شدید داره و الانم تو پادگانه اصن ...

چقدر بد خیلی کمه که🥲

وای چه سخت ، به نظرم درکش کن سربازیش تموم شه خوب میشه ، چقدر دیگش مونده؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

منم دنبال اینده نیستم

پس فقط میخوای درگیر یه ادم موقت بشی و فکر و دلت رو درگیر کنی

اگر نیتت ازدواجم نیست نزار کسی از راه دور بازیت بده

پسرا نزدیکتم باشن پر از دوز و کلکن و بی تعهد چه برسه به اینکه دور باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد خیلی کمه که🥲وای چه سخت ، به نظرم درکش کن سربازیش تموم شه خوب میشه ، چقدر دیگش مونده؟

استخدام فراجا شده:) خیلیییی سخت میگذره بهش خیلی دلم براش میسوزه

من بهش یکم محبت میکردم ولی اون حتی دیگ نمیتونه ابراز احساسات کنه. یا دوسم نداره یا واقعا بخاطر افسردگی

اینم بگم اصلا اینطور نیس ک من نباشم بره با بعدی

چقدر بد خیلی کمه که🥲وای چه سخت ، به نظرم درکش کن سربازیش تموم شه خوب میشه ، چقدر دیگش مونده؟

خودم فکر‌میکنم عشقمو باور‌نمیکنه چون همیشه احساس تنهایی داشته و حس میکنه هیچگی دوسش نداره:) خودش گفته بهم 

خب من کنکوری بودم که باهم دوست شدیم داخل یه گپ تویه تلگرام ، فاصلمون ۵ ۶ ساعت بود ، ۲ سال و ۶ ماه دو ...

خوشبخت بشی عزیزم. کارش چیه؟ بعضی کارا دردسر میشن که همه چی با هم جور نشع

عزیزم اگه سربازه و نمیتونه جواب بده درک کن

4 سال یه عمره اگه واقعا دوسش داری و اونم دوست داره خب زنگ بزن پیام بده بگو میخوای رابطه درست شه

انگار بهش پیام ندادی ناراحت شده گفته سرگرم رلتی 

اگه همو دوست دارین خب چرا جدا شین حیف عمرتون نیست؟

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

دوست پسر منم افسردگی داشت الانم داره تقریبا و همیشه حس اینکه کسی دوسش نداره رو داشت ولی انقدر بهش عشق دادم دیگه اینطوری نیست اعتماد بنفس داره دوسم داره خوشحاله:)الانم دوتامون برا کنکور میخونیم دوست داریم قبول شیم بریم یه شهر دیگه مهم نی رشته مون چی باشه فقط یه شهر قبول شیم:)

عزیزم اگه سربازه و نمیتونه جواب بده درک کن4 سال یه عمره اگه واقعا دوسش داری و اونم دوست داره خب زنگ ...

وقتی جواب پیاممو نداده دیگ جیکار کنم؟🥲

لیاقت منو نداره. دلم براش میسوزه ولی خب منم خیلی اذیت شدم خیلی

وقتی جواب پیاممو نداده دیگ جیکار کنم؟🥲لیاقت منو نداره. دلم براش میسوزه ولی خب منم خیلی اذیت شدم خیل ...

پیام بده میخوام رابطه مون درست شه نمی خوام این طوری تموم شه اگه توام مثل منی بیا حرف بزنیم 

البته اگه خودت دوست داری این پیامو بده چون من نمی دونم بینتون چی گذشته 

اگه خب میدونی رابطه درست نمیشه همو چیو تموم کن 

پیام بده میخوام رابطه مون درست شه نمی خوام این طوری تموم شه اگه توام مثل منی بیا حرف بزنیم البته اگه ...

نه درست نمیشه وظیفه من نیست دیگ برم منت کشیش

عشقمو ندید هیچوقت