2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم کمی خودشیفته و سردی هستی ، اهل مد ، با اعتماد به نفس در ظاهر ولی باطنا تشنه توجهی  ، عاشق تعریف ، احساستتو مخفی میکنی نشون نمیدی دیر صمیمی میشی و دیر اعتماد میکنی ، به منفعت ات اهمیت میدی 

آدم کمی خودشیفته و سردی هستی ، اهل مد ، با اعتماد به نفس در ظاهر ولی باطنا تشنه توجهی ، عاشق تعریف ...

نمیدونم والا😂😂😭😭

دچار فروپاشی شدم 

اینروزا داره شخصستم ع‌وض میشه 

ولی اینطوری فک نکنم باشم 

کم اعتماد به نفس وافسردم

ولی اینروزا یکم عصبی ومنزوی شدم از بیرون وباهمه صمیمی نمیشم

آدم کمی خودشیفته و سردی هستی ، اهل مد ، با اعتماد به نفس در ظاهر ولی باطنا تشنه توجهی ، عاشق تعریف ...

بنظرت 

اونی ک قبلا باهاش چت مبکردم پیام میده؟ کی ؟

دیدار داریم ؟ رندوم یا قرار میزاریم ؟ از نزدیک بیشتر خوشش میاد یا کمتر؟

نمیدونم والا😂😂😭😭دچار فروپاشی شدم اینروزا داره شخصستم ع‌وض میشه ولی اینطوری فک نکنم باشم کم اعتما ...

من فقط حدس زدم حس ششم نیستم میخواستم ببینم واکنش تو چیه ! من کلا دوس دارم شخصیتارو حدی بزنم از بس فضولم 😂

تیزی پس !من تکلیفم با خودم معلوم نیست شخصیتمم معلوم نیست😂ولی از بیرون جدی ام

عه خوب رو جزئیات دقت میکنم از زیر ناخن آدمم میشه فهمید چه عادت هایی داره درکل حدس میزنم خیلیاش درسته خیلیاش غلط 😂😂 الان نمیتونم واقعابگم لباست چه رنگیه