2777
2789
عنوان

همه فامیل و آشنا با ترحم باهام برخورد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقرآن یک کلمه هم گلایه نکردن فقط مرده گفت وای خیلی دوره که پدرمم گفت انشالله در آینده انتقالی میگیری ...

معدلت بالا بشه امکان مهمانی هست ولی باید شهریه بدی

مدت تحصیلت طولانی نیست حتی اگر نتونستی مهمانی بگیری زود تموم میشه و کلا رشته راحتیه

شاید دوباره خواستی کنکور بدی و کلا رفتی رشته دیگه

لازم به سرچ نیست ، محیط کاری خودمه!

نه محیط کاری منظورم نبود متوجه نشدیم

الا ایحال ببین نه اینکه رشته های مهندسی سخت نباشن خیلیم سخته پدر در اومدن می خواد و... اما حرفم این بود قابل قیاس نیست چه به لحاظ جایگاه اجتماعی چه به لحاظ درآمد و مسائل مالی چه به لحاظ سختی مطالعه و درس خوندن

لازم به سرچ نیست ، محیط کاری خودمه!

عزیزم نمی‌دونم چرا ناراحت شدین من قصد بی احترامی به هیچ رشته ای نداشتم و ندارم و همه رشته ها برام ارزشمند و محترمن هر کدوم جایگاه خودشونو رو دارن. منظور من اصلا چیز دیگه ای بود. به هرحال به نوبه خودم عذر میخوام هرچند اشتباهی نکردم

عزیزم نمی‌دونم چرا ناراحت شدین من قصد بی احترامی به هیچ رشته ای نداشتم و ندارم و همه رشته ها برام ار ...

نه من ناراحت نشدم

شما هم چیز بدی نگفتی اصلا

حرف شما این بود که اطرافیان کاسه داغ تر از آش شدن و کاملا حق داری

قصد من این بود که به اشتباه در مورد رشته پزشکی رویا پردازی نشه چون این اواخر به دلیل تبلیغات نادرست یک عده باعث شدن بچه ها بدون شناخت و با توهم وارد پزشکی بشن و انتظار دارن بعد فارغ التحصیلی براشون فرش قرمز پهن بشه، بعد که میبینن این شکلی نیست سر خورده میشن

نه محیط کاری منظورم نبود متوجه نشدیمالا ایحال ببین نه اینکه رشته های مهندسی سخت نباشن خیلیم سخته پدر ...

مهندسی ها در دانشگاه سراسری دروس خیلی سختی رو پاس میکنن و کلا مهندسی ها به سختی دروسشون مشهور هستن

در رشته های تاپ تجربی داروسازی و دامپزشکی سخت ترین درس هارو دارن و بعد پزشکی

آسون ترین رشته تاپ هم دندانپزشکی هست و واقعا راحته

در مورد درآمد اگر بخوایم بگیم الان پزشک عمومی عملا درحد کارمند درآمد داره اونم درصورتی که بتونه کار پیدا کنه و فقط برخی تخصص ها درآمد خوبی دارن

بازار کار رشته های علوم پزشکی خیلی تغییر کرده نسبت به گشته

ضمنا هوشبری خیلی رشته عالیعمبارکت باشه و موفق😍😍😍😍هر سوال یا کاریم داشتی میتونی رو من حساب کنی۲۳س ...

ممنونم ازت جان دلم انشالله شماهم همیشه موفق و سلامت باشید 

ممنونم از مهربونیت عزیزکم چشم حتما ازتون راهنمایی میگیرم 

کی میگه رشته بدیه دختر وااابه حرف کسی گوش ندهدمتم گرم

ممنونم عزیزم 

دیگه بعد این همه زحمت هیچ ذوقی برام نذاشتن از روز اول کارم گریه و پاچه گرفتنه 

به امید هدا ازین به بعد سعی میکنم لذت ببرم 

عزیزم انشالله همیشه سالم و موفق باسی