2777
2789

خیلی بدن واقعا خیلی حرف حرفه خودشونه قهر کنن باید نازشو بکشید کلا جای زن و مرد عوض میشه کراشم که خیرش میگفت خیلی عاشقمه و میمیره برام بخاطر یه حرفم چنان قشقرقی به پا کرد بیا و ببین 

میگفت ۱۵ تا عکس واسم بفرست 😐 اونم بعد یه هفته آشنایی بیام ۱۵ تا عکس بفرستم

منم گفتم نمیفرستم بیارم بزنی زیر حرفات بری نشون یکی بدی بگی دختر فلانی واسم عکس فرستاده 

اینقد گفت من بی ناموسم آره من بی شرفم بعد میاد میگه دوست دارم ولی دلمو شکستی و میره😐 قهر کرده واسم 

اعصاب و روانم و داغون کرد پسره آشغال 

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغرور و خودشیفته 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

خب...؟

خب که تو این یه هفته قشنگ ببخشیدا ری.ده تو زندگیم 

بهش پیام دادم صبحی از اون حرف قصد بدی نداشتم اگه ناراحت شدی معذرت میخام 

هر وقت آروم شدی صحبت میکنیم 

سین کرد همون لحظه بعد دو ساعت جواب داده آره حتما😐

وایسا بیاد تکلیفمو باهاش روشن میکنم  

همسر منم از دور مغرور دیده میشه

جوری ک هرکی مارو میبینه فکر میکنه من چطور اینو تحمل میکنم😂😂ولی هیچکس از درونش باخبر نیست یه سسخل و شیطونیه ک نگو

البته اینم بگم اگر بخوایم دعواییم کنیم من همیشه باید نازشو بکشم

بشدت سخت گیره

از اوناییه ک اخم کنه پدر آدم در میاد

ولی جلو من جرعت نداره😂😂میریم بیرون میگم شما دوتا عقب راه بیاین الان زمونه زن سالاریه😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اینو بیخیال شو خود درگیری داره

دیونس اصلا هر چی میگم میگه مگه من بی ناموسم 

چون یکی از فامیلاشون یه کاری کرده هی فک میکنه من منظورم به اینم هست

ولی در مورد این پسرع باید بگم ک نمیتونی تحملش کنی تا اخرش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

همسر منم از دور مغرور دیده میشهجوری ک هرکی مارو میبینه فکر میکنه من چطور اینو تحمل میکنم😂😂ولی هیچک ...

واقعا چجور تحملش میکنی این خیلی باهام قشنگ حرف میزنه خیلی ابراز علاقه میکنه شدید

ولی بره رو دنده لج و دلخور بشه دیگه بیا و بین باید التماسش کنم که ببخشه 

واقعا چجور تحملش میکنی این خیلی باهام قشنگ حرف میزنه خیلی ابراز علاقه میکنه شدیدولی بره رو دنده لج و ...

به سختی😂😂

خیلی احساساتیه هااا ولی غرورش حرف اولو میزنه

نظر منو بخوای میگم تحملشون سخته