2777
2789
عنوان

دنباله موهای دخترم رنگ بذارم 9 سالشه💇🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نه از نظر پزشکی و بهداشتی نه روانشناسی تایید شده است

هم بخاطر مواد شیمیاییش هم بخاطر اینکه از این سن بچه رو درگیر این چیزا میکنی هم اینکه برا ساکت کردن بچه بهش باج میدی اونم چیزی که اصلا متناسب سنش نیست و از الان داری اعتماد بنفسش رو‌میگیری که‌موهای خودش خوب نیست

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط میخوام بدونگ پرا یه دختر ۹ساله باید ۱ساعت بی دلیل گریه کرده و شما گولش زدی گفتی موهات رنگ میکنم

مگخ بچه اس ۱ساعت الکی گریه کنه؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اسکول دهه شصتی؟؟؟لابد تو خیلی خوبی با این لحن حرف زدنت😐

من گاهی موهای مامانمو رنگ میکنم میخوام خفه بشم از بوش

بچه ۹ ساله موهاش خراب میشه و در ضمن !شما با این اطلاعات پایینت نمیدونی رنگ مو آمونیاک داره ممکنه باعث حساسیت پوستی و اسیب به ریه بشه تو اون سن، چون هنوز در حال رشد و ممکنه سیستم ایمنی بدنش به یه سری چیزا واکنش نشون بده؟؟؟

در ضمن دهه هشتادیم🫶🤌

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

چون تو توی ۱۸ سالگی ب زور گرفتی بقیه هم باید همین باشن؟

نه عزیزم من اصلا همچین حرفی نمیزنم

شما هم انقدر حالت تهاجمی نداشته باش👍 چرا سنگ بقیه رو به سینه میزنی

به طور کلی اون ماده ی رنگ کاملا شیمیاییه و برای بچه ی ۹ ساله مناسب نیست ، میتونن به جاش از گچ مو استفاده کنن

هرچند که خودشون صاحب اختیارن اما از نظر روش های تربیتی و روانشناسی این کار درست نیست

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اسکول اونی هستش که فکر می‌کنه ی بچه رو 9 ساله رو تبدیل ب بچه 19 ساله کنی میشی روشن فکر اینا هر چیزی سنی داره 

واقعا جدا از عرف و بچه بودن حیف نیس از الان درگیر رنگ و اینا بشه هنوز ب بلوغ هم نرسیده بچه س هنوز

حیف زیبایی ی بچه

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹