2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول میکشهمیشه از رو موبایل خوند؟

عزیزدلم نشسته هم میتونی بخونیا چون طولانیه واقن نمیشه سرپا وایساد آره منم از موبایل خوندم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من وایساده خوندم دیگه آخرش نتونستم نشسته خوندم پاهام شیکست وای یادش میوفتم فشارم میوفته

من نشستم البته دو رکعت دومشو نشستم دیگه دیدم نمیتونم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

تاثیر حرز؟چه تاثیری دیدی شما عزیزم

خوابای بد نمیبینم ولی اگه ام ببینم دیگه اصلا نمی‌ترسم 

افسردگی  اینا دور بود از شانس شهرستان جا گذاشتم از وقتی نیست استرس دارم و اتفاقا درگیری خیلی پیش میاد 

رابطم با مامانم خیلی خوب شده بود 

انگار ی کی مراقبته اتفاق بد نمی‌افته  من اینجوری حس کردم برام دعا کن زود تر برم بگیرمش حرزو

خوابای بد نمیبینم ولی اگه ام ببینم دیگه اصلا نمی‌ترسم افسردگی اینا دور بود از شانس شهرستان جا گذاشت ...

انشاء الله زودتر بریه دستت

خوش به حالت منم افسردگی حاد دارم شبا مدام کابوس مسبینم و حالم خیلی داغونه

حرزتو گردنی استفاده میکنی؟