2777
2789
عنوان

چرا خانومای اینجا فکر میکنن تو ازدواج فقط خوشگلی مهمه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 30 پست

فقط یکم خوشگلی کافیه  تناسب اندام و هنر و کمالات و خانواده خیلی مهم تره 

و از همه مهم تر پیشونی یعنی شانس و بخت و اقبال

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ولی واقعا مهم خوشگلیه خوشگل که باشی یه مرد خوب پولدار میاد سمتت که نیازی به پول و لول شما هم ندارهشا ...

اتفاقا سراغ دختر خوشگل همه میرن 

خودش یا خانواده ش ساده بگیرن... میشه سیب سرخ و شغال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه اول همیشه زیبایی تو چیزی از اون نمیدونی پس زیبایش جذب میکنه بعدش اخلاق و فرهیختگی و خانواده 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ولی بنظر من خانمایی با قیافه معمولی و متوسط بیشترین شانس ها توی ازدواج رو دارن و حتی مردا با قیافه عالی سمت دخترای متوسط میرن و اون دخترا هم توقع های خیلی زیادی دارن ، توی ازدواج و رابطه اعتماد بنفس داشتن از همه مهمتره

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

برا هرکسی متفاوته

نسخه کلی نمیشه پیچید براهمه زندگیا

اما اخلاق ازهمه مهمتره 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نه اتفاقا نمیدونم چرا بقیه فکر میکنن فقط خوشگلی مهمه به همه توصیه میکنن عمل کن خوشگل شی بگیرنت😂😐

من یک ذره خوشکلم ولی قسمتم ازدواج نشده. میبینم خوششون اومده ولی نمیان جلو.نکبتای ترسو

من زنای زیادی دیدم که زیبا نیستن ولی اخلاق خوبی دارن و شوهرشون خیلی دوسشون داره

اخلاق خوبی هم تداره تو فامیل ولی دیگه لابد برا شوهره خوبه من باهاش برخورد ندارم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب حتما آدم خوبیه جاریت

من تو ده سال زندگیم بیست بار هم ندیدمش ولی ب خوبی معروف نیس تو فامیل

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب مردها اول چشمشون میبینه بعد عقلشون دیگه طبیعتشوته گاهی حتی بخاطر خوشگلی خیلی چیزا رو نادیده میگیرن و بعدا پشیمون میشن

ولی در کل خوشگل بودن همیشه مهم بوده و هست

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...

کاری با ازدواج ندارم 

تو هر چیزی 

میدونی چی مهمه؟ 

اینکه تو چجوری و تو چه شرایطی به دنیا اومدی 

استثنا هم هست 

اما واقعاً خانواده ثروت یا زیبایی چیزی نیستن که آدم خودش بتونه انتخابشون کنه 

و همینا ان که تأثیر میزارن رو اینکه چقدر شما احترام دریافت میکنید ، چقدر آدم ها باهاتون مهربون ترن و چه کسایی سر راهتون قرار میگیرن 

بعضی ها محکوم به بدبختی ان 

این کاربری دومم هست