2777
2789
عنوان

اگه خواهر متاهلتون بهتون بگه کراپ نپوش جلو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 146 پست
ینی چی ببخشید؟میشناسی یعنی چی؟میشه بگی چشونه؟

چیزیشون نیست ینی حرف حرف خودشونه مستقلن و خودرای

بدون دلیل و منطق ایده و حرفی رو نمیپذیرن 

باید توضیح بدی وگرنه فک میکنن چرت میگه طرف و.. 

یکم لجبازن و خودرای البته نه همه

اونایی کدیدم

غذورشون از دهه ها قبلی بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابونو که نمیتونه کنترل کنه خواهرشو که میتونه...

اصلا خیابون با خونه زمین تا آسمون فرقه

خیابون آدماش ناشناسن

اما خونه و خانواده بخاطر آشنایی و فامیلی ک داری ی حد و مرزی هست ی حریمی هست

نمیفهمم درک این موضوع انقد سخته ک همه ی قضیه فقط هیز بودن یا نبودن مرد نیست؟؟؟ی جنبه دیگ هم داره؟؟؟

والا من بیرون بودم دختره با تاپ بندی و چسبون و کوتاه اومده بود بیروننه شال نه شومیز ، هیچی هم دستش ن ...

خب هر کاری هر کس کرد که نباید بکنیم 

مردم بی خانواده  اینجوری لباس میپوشن تو خیابون 

چطور دستگیرش نکردن حتما بچه بود

نه بچه نبود، ۲۴، ۲۵ سال رو داشت

مرکز شهر و جای شلوغ نبود، شاید میخواسته بره خونه ی کسی نزدیک بوده، نمیدونم

با دو سه تا دختر دیگه بود، ولی اونا فقط شال نداشتن، شومیز و شلوار بودن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب هر کاری هر کس کرد که نباید بکنیم مردم بی خانواده اینجوری لباس میپوشن تو خیابون

ربطی به خانواده نداره، شاید اصلا ایشون اونطرف زندگی کرده و خانوادشم اونطرفن و این چیزا براشون عادیه، ادم نمیتونه قضاوت کنه

درسته که نباید گوسفند گله باشیم، ولی اینکه هرکسی هرکاری میکنه هم به ما ربطی نداره، خودش مسئوله

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
میگه خواهرای دامادشون جلو بقیه خیلی ادا تنگا بلانسبت میان و ادا مذهبیا میان دوست نداشتم شوهر فکر کنه ...

خب خواهره اشتباه کرده، ایشون که مسئول تفکرات شوهره نیس که! بیوفته دور فامیل به همه تذکر بده که اقا فکر بد نکنه

همینه که هست، ادما با هم متفاوتن

اگه شوهره انقد شعورش نمیرسه که تفاوتها رو درک کنه که کلا بدرد نمیخوره

خیابونو که نمیتونه کنترل کنه خواهرشو که میتونه...

به چه حقی باید خواهرشو کنترل کنه؟ حتی پدر و مادر هم تا یه سنی میتونن به بچشون اجازه ی کاری رو بدن

ادم وقتی به ۱۸ سال میرسه خودش برای زندگی خودش تصمیم میگیره

واقعا یه عده برده دار هستن، به خودشون حق میدن به همه دستور بدن و باید همه چی طبق خواسته ی اونا باشه

هرکسی حق انتخاب داره، برای هرچیزی از زندگی خودش حق انتخاب داره

به چه حقی باید خواهرشو کنترل کنه؟ حتی پدر و مادر هم تا یه سنی میتونن به بچشون اجازه ی کاری رو بدنادم ...

حرف شما درست ولی نه در چارچوب خانواده منم نگفتم حجابش کامل باشه ولی لباسی که تا بالای نافه از هر نظر جلوی شخصی که نامرحمه اشتباههه کاریم به دین و ... ندارم از نظر وجدانی هم در نظر بگیری درست نیست  

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

سن خانم بالغ ۲۲ ساله چی

میگم که نسبت به همسرخواهرم 

اقا چند سالشونه؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۳۲

بله رعایت میکنم پس 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...