2777
2789
عنوان

اگه خواهر متاهلتون بهتون بگه کراپ نپوش جلو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 157 پست

من ناراحت نمیشدم خانواده حریم داره بنظرم رعایت کردنش قشنگ تره اون خواهر هن باید پوششونو رعایت کنن داماد با برادر خیلی فرق داره خیلی هرچقدرم که راحت باشه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته
آدم تو خیابون با خواهر یکیه؟؟؟خواهر داره فرهنگ خانواده رو نشون میدهخواهرو ممکنه هفته ای هفت بار ببین ...

دخترداییم میگه دقیقا همینه

نظر ایشونم نظر شماست وگرنه داماد هم تا الان دوساله ده ها سفر رفتن تنهاهم شده دقایقی باشن و هم خواهرزنه هم زنه میدونن چشم پاکه لااقل نسبت ب خانواده زنش

بخاطر حدمرزا گفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناراحت نمیشدم خانواده حریم داره بنظرم رعایت کردنش قشنگ تره اون خواهر هن باید پوششونو رعایت کنن دا ...

نظر منم همینه نمیتونیم خانوادمونو معذب کنیم با حضور داماد خودشونو بپیچن ولی خو بلاخره لباس استین کوتاه قد تیشرت معمول یا شومیز بهتره تا نصف شکم معلوم باشه

دقیقاااا. به بهانه روشن فکری و تغییر و زن سالاری، دیگه آداب رو فراموش کردن.

بخدا

مثلا فک کن برادرشوهر با شورت بیاد بشینه پیش آدم

موذب نمیشی؟؟؟

از شوهرت نمیخوای ک بهش گوشزد کنه درست لباس بپوشه؟این ینی خانوم چشم بد داره؟؟هیزه؟؟؟

آدم تو خیابون با خواهر یکیه؟؟؟خواهر داره فرهنگ خانواده رو نشون میدهخواهرو ممکنه هفته ای هفت بار ببین ...

من تا‌اونجایی که دیدم کسی کسیو مجبور نمیکنه به انجام کاری حتما اون خواهرم دلایل خودشو داره برای پوششی که داشته ولی کار خواهرش زشت بوده که برگشته گفته

بیشتر ابروی شوهرشو برده 

من اینجوری معنی کردم که شوهرش انقد هیز و هوله که این ترسیده

(( اسی گفت چشم پاکه من دیدگاه اولمو گفتم))

بنظر خود منم حریم داشتن خوبه مثل این میمونه دوست شما بیاد خونت جلو شوهرت تاپ بپوشه خو ناراحت کنندسحا ...

کلا تو هر خانواده ای باید ی حریمی باشه بالاخره. 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اره به خدا سر همون تعجب کردم یهو عصبی شدم

نه بابا این میگه حالت نیم تنه کراپ بود ی شومیزم سرش پوشیذه بود ولی با دست جلوبسته نگهش میداشت نصف مواقع شکمشمعلوم بود اینم گفته آبجی هرچی میپوشی شلوارک و تیشرت و اینا اوکی  اما کراپ دیگه نه

دوس ندارم رومون تو هم باز سه و.. 

میگ ی مرز ریز دوس دارم بمونه

نه بابا این میگه حالت نیم تنه کراپ بود ی شومیزم سرش پوشیذه بود ولی با دست جلوبسته نگهش میداشت نصف مو ...

ببین با یه زبون خوشی بگه که اره شوهر من که چشمش پاکه تو مثل خواهرشی و اینا ولی چون دوست دارم بهت میگم اینجوری نپوشی یه چن تا دلیلم بیاره 

اینجوری منطقی تره ناراحتیم پیش نمیاد

ببین با یه زبون خوشی بگه که اره شوهر من که چشمش پاکه تو مثل خواهرشی و اینا ولی چون دوست دارم بهت میگ ...

خو خود دختره هم میدونه داماده تا حالا نگاه بد نکرده خواهره هم بد دل نیست الان یکم رفته تو قهر و قیافه دخترداییم مونده چجور منظورش برسونه که ناراحت نشه و موضوعم بفهمه