2777
2789
عنوان

اگه خواهر متاهلتون بهتون بگه کراپ نپوش جلو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 157 پست

شوهر خواهرم نامحرمه و من جلوش چادر خونگی سر میکنم.

مگههههههه میشه کراپی که پیش شوهرت میپوشی توی خلوت دونفره ، برداری پیش شوهر آبجیتم بپوشی؟!!!! 

خدا نجاتمون بده واقعا.هدایتمون کنه که درست رو از غلط بتونیم تشخیص بدیم.

نامحرمی که توی خیابونه فرقی با نامحرم توی خونمون نداره به خدا.😳😳🤦

اینکه ی آدمی بفهمه کجا چی باید بپوشه خودش ی مرحله از بلوغه ک متاسفانه خیلیا نرسیدن بهش هنوزو فک میکن ...

من نمیگم لخت بودن خوبه ولی قرار نیست به خاطر کنترل نکردن مردا خودمونو بکشیم مث این میمونه که به خاطر اینکه از اتاقت بری بیرون خواهرت داد میزنه خودتو حبس کنی عقلانیه؟

مشخصه که یه خانوم جلوی شوهرخواهرش خودشو عریان نمیکنه و ارزششو نگه میداره ولی خواهرش خیلی پرو تشریف داره که فک میکنه شوهرش دوربین گردشیم باشه همه باید خودشونو بپوشونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد بدم میاد میگن زنا خودشونو بپوشوننننن کوفت شوهر هیز هولش چشای کور شدشو ببنده نگا نکنه خواهر زن م ...

آبجی کجا گفته بپوشونه همیشه سرلختی و تیشرت استین کوتاه و بلند و...  و شلوارک تا زانو میپوشن

کراپ دیگ خودمم باشم والله روم نمیشه جلو داماد بپوشم هرچقدم پسر خوبی باشه، تو جلو پسرعموتم کراپ نمیپوشی

اگ این بدبخت میگفت بپوشون خو کلی میگفت پدر خانواده هم اگ اونجا بود ب دختره نهیب میداد ک جلو داماد رعایت کن ربطی ب زنه نداره

ی حدی همیشه هست بین فامیل و بستگان دور

شوهر خواهرم نامحرمه و من جلوش چادر خونگی سر میکنم.مگههههههه میشه کراپی که پیش شوهرت میپوشی توی خلوت ...

والله چی بگم اینجا ادم بین درست و غلط می مونه

ی عده میگن درست گفته ی عده میگن نه

دختردایی بنده هم داره کامنتارو میخونه اخر نفهمید کارش بجا بود یا نابجا

آبجی کجا گفته بپوشونه همیشه سرلختی و تیشرت استین کوتاه و بلند و... و شلوارک تا زانو میپوشنکراپ دیگ ...

چه ربطی به پسر عمو داره‌؟

شما خیلی با پسرعموت صمیمی😂😂

کراپ تاپ که نپوشیده کراپ پوشیده که عادیه تو بیرونم میپوشن خواهره زیادی حساسه فک کرده شوهرش چه تحفیه

والله چی بگم اینجا ادم بین درست و غلط می مونهی عده میگن درست گفته ی عده میگن نهدختردایی بنده هم داره ...

عزیزم بیشتر کامنتا اینجوری بودش که ناراحتی نداره.خواهرش خوب کرده تذکر داده بهش.قبل اینکه خواهرش بگه خودش باید میفهمیده کارش اشتباهه.کراپ پیش داماد اشتباههههههه.

ن خب واقعا دوس نداره تو خونه ای ک میشینن و اینا اینجوری باشه خواهرش جلو شوهرش.

میگه خواهرای دامادشون جلو بقیه خیلی ادا تنگا بلانسبت میان و ادا مذهبیا میان دوست نداشتم شوهر فکر کنه خانواده من راحتن زیاد و.. آزاد

والله چی بگم اینجا ادم بین درست و غلط می مونهی عده میگن درست گفته ی عده میگن نهدختردایی بنده هم داره ...

نظرات متفاوت چون فرهنگا متفاوت و اینجا معمولا دنیای عجایب نمیشه روی حرفهاشون زیاد حساب باز کرد و خیلی سنتی هستن جوری که مال ۱۰۰سال پیش فرهنگشون