2777
2789
عنوان

اگه خواهر متاهلتون بهتون بگه کراپ نپوش جلو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5048 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مسلمون واقعی سعی کن اول کلامتو درست کنی مسلمون واقعی اخلاق و عفت کلام درستی داره اونای که مسلمون ...

به شما بی احترامی ای شده؟ 

اشتباه خوندی پیام رو.دوباره بخون.

واقعا اسم قضاوت رو فقط یاد گرفتین یه عده ای و تا بحث دین و پوشش و محرم و نامحرم میشه سریع میگین قضاوت نکن! 

ظاهر آدما عنوان باطن آدما هستش.👌

روش مانتو شومیزی بود ولی دکمه هاش باز

اره من همیشه تیپم همینه

ناراحت میشم 😐

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

به شما بی احترامی ای شده؟ اشتباه خوندی پیام رو.دوباره بخون.واقعا اسم قضاوت رو فقط یاد گرفتین یه عده ...

اصلا ظاهر با باتن یکی نیست من زن چادری بشدت باحجاب دیدم فک کردم فرشته همسرشو به قتل رسوند از عمد پس تفکرتو درست کن

چه مثال بی ربطی!...الان خواهرش گفته خودش رو حبس کنه؟کراپ نپوشه احساس می‌کنه حبس شده؟بعدش هم اون دختر ...

اولا که با تو حرف زدم

دوما مثال بود و بقیه پیامم جواب اون مثال بود و لباس پوشیدن ربطی به حبس نداره ینی انقد خنگی

سوما چرا به خاطر یکی دیگه خودشو تغییر بده

چهارما مثالم به نظر خودم خوب بود و تو دهنتو ببند و در مورد مثال من نظر نده

خب عزیزم کراپ چه ایرادی داره یه لباس که کوتاه مدلای مختلف داره که یقه هم بستس استینم داره نگفت کراپ ...

آدم تو خیابون با خواهر یکیه؟؟؟

خواهر داره فرهنگ خانواده رو نشون میده

خواهرو ممکنه هفته ای هفت بار ببینه

شاید دوست نداره حد و مرزا بین شوهر و خواهرش از بین بره

خب عزیزم کراپ چه ایرادی داره یه لباس که کوتاه مدلای مختلف داره که یقه هم بستس استینم داره نگفت کراپ ...

خیابونو که نمیتونه کنترل کنه خواهرشو که میتونه...

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته 

عزیزم شما لباس عروس میپوشی میری مجلس ختم؟؟میگی من ک نمیتونم بخاطر صاحب غم خودمو حبس کنم؟؟؟یا ن لباس ...

نظر منطقی و جالب

احسنت بشما

اگر غرض بر پوشوندن خواهر بود خو میگفت شلوارک زانو و تیشرت استینپکوتاهم نپوش

عزیزم شما لباس عروس میپوشی میری مجلس ختم؟؟میگی من ک نمیتونم بخاطر صاحب غم خودمو حبس کنم؟؟؟یا ن لباس ...

دقیقاااا. به بهانه روشن فکری و تغییر و زن سالاری، دیگه آداب رو فراموش کردن.