2777
2789
عنوان

من فقط میخوام شکمم آب بشه باشگاه کارمو راه میندازه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ۱۶۵ وزن ۵۵ بله میخوام شکمم آب بشه البته چربی های اضافه صورت یا همون لپ هم میخوام آب بشه کلا صورت ...

خب گلم اضافه وزن نداری تقریبا وزنت مناسبه 

بنظر من پیلاتس کار کن چون تخصصی روی عضلات میان تنه تمرکز میکنه شکم پهلو رو سنگ میکنه شکم و تخت

اما اگه دوس داری وزنم باهاش زیاد کم کنی پیشنهادم بدنسازیه 

من خودم ۲ سال و خورده ای پیلاتس کار کردم الانم چن ماهه بدنسازی میرم اندامم عالیه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

منم اندامم عالیه فقط یکم شکم دارم میگن بری باشگاه همه جات آب میشه🥲

نه شما برو باشگاه عضله سازی کن 

برا شکم پهلو هوازی کار کن 

کی میگه اینار اخه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

وزنت نرماله که ، پایین و بالا تنت لاغره ؟ فقط شکم داری ؟؟

ببین چجوری توضیح بدم درواقع 😁 بله بالا تنه و پایین تنه نه میشه گفت لاغره نه میشه گفت چاق در واقع تو پره 

ولی شکم دارم بله 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

نه اونا رژیم گرفته بودن کلا گلم

خب دیگه رژیم اصلاح مزاج میگیرن من مخالفم کلن با این چیزا

فقد ورزش

منم اندامم عالیه فقط یکم شکم دارم میگن بری باشگاه همه جات آب میشه🥲

تو هم اندامتو دوس داری و میخوای فقط شکم آب بشه ؟ 

ببین دراز نشست هم شنیدم خوبه ولی من سریع کمرم درد میگیره موقع دراز نشیت 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

نه شما برو باشگاه عضله سازی کن برا شکم پهلو هوازی کار کن کی میگه اینار اخه

والا دوستمم رفته کلا صاف شده سینه و باسنش😕میگه اگه میخوای آب نشه باید هر روز استیک بخوری 

منم تنها چیز قشنگی که دارم همین اندام خوبه نمیخوام همینم آب شه بره😂💔

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
خب گلم اضافه وزن نداری تقریبا وزنت مناسبه بنظر من پیلاتس کار کن چون تخصصی روی عضلات میان تنه تمرکز م ...

پیلاتس چی هست ؟ تو خونه میشه تنها انجام داد یا حتما برم باشگاه

والا دوستمم رفته کلا صاف شده سینه و باسنش😕میگه اگه میخوای آب نشه باید هر روز استیک بخوری منم تنها چ ...

دوستتون روش ورزشش و تغذیش اشتباه بوده عزیزم

پیلاتس چی هست ؟ تو خونه میشه تنها انجام داد یا حتما برم باشگاه

باشگاه بری بهتره ولی خب تو خونم میتونی تاپیکامو ی نگا بنداز 

الان چاقی؟😶من با یکم بیشتر این مشخصات همه همیشه بهم میگن خیلی لاغر شدی

شکم دارم یکم 

میخوام شکم آب بشه 

نمیخوام همه جام آب بشه که! فقط شکم 

باشگاه بری بهتره ولی خب تو خونم میتونی تاپیکامو ی نگا بنداز

باشه عزیزم مرسی