2777
2789
عنوان

عکس خونه تازه عروس(خونه خودم👧🏻🤍🎀)

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 95 پست
انقدر هم بزرگ نیست ، تو عکس بزرگ میوفته😂 قسمت جلوی تلوزیون راحت و کمی مینیماله با تم بنفش و سفید او ...

آها یعنی کلا یه پذیرایی دارین درسته؟ 

می‌تونم بپرسم خونتون چند متره؟ چند تا اتاق خواب دارین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق خونه‌ی تازه عروس و دامادمبوی نو بودن خونه‌شون از دم در که وارد میشی به مشامت میخورهه😍

اره منم خیلی دوست دارم حس مثبت میگیرم😍 البته خونه ما همچین نو هم نیست 

همسرم قبل از ازدواج اینجا زندگی میکرد 

ولی خب اکثر وسایلامون نو هست

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

گلاااااش رو نگاه کن خانم باسلیقهههههه ، چه وایب خوبی گرفتم 🥹😍🤦‍♀️

لطف داری به من عزیزممم 

من عاشق گل و گیاهم 

زمان مجردی انقدرررر گل داشتم😂 اینجا فضای کافی برای گلام ندارم کلا چندتا گلدون بیشتر ندارم 

حس میکنم به خونه روح میده گل و گیاه🥹😍

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

به به برق میزنه،مبارکت باشه

مرسی عزیزم🤍

لطف داری به من عزیزممم من عاشق گل و گیاهم زمان مجردی انقدرررر گل داشتم😂 اینجا فضای کافی برای گلام ن ...

آره پس چییییی

خودت که گلییییی اطرافت هم باید گل باشه😌😍

دقیقا مثل من تازه باهاشون حرف می‌زنم نوازش می‌کنم گیاه هارو

اره منم خیلی دوست دارم حس مثبت میگیرم😍 البته خونه ما همچین نو هم نیست همسرم قبل از ازدواج اینجا زند ...

خیلی خونه‌تون زیبا بود

الهی بهترین خاطره‌ها براتون توی خونه‌ی قشنگتون رقم بخوره🤍

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خدا رو شکر الحمدالله خوبم تو خوبی خانوم ناز و دوست داشتنی 😂 آره الحمدالله به یاد آوردین ، خوب بودم ...

خوبیت پایدار گلم 

منم خوبم خداروشکر ، دلتنگ همسرم هستم🥹 گفتم بیام سایت سرگرم بشم 

قربون دل مهربونت عزیزم🩷

ممنونم تگم کردی جانا برم شام درست کنم بیام میبینم همشو الهی خوشبخت بشی گلی جان❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم 

غذای خوشمزه اتون نوش جونتون گلم😍

خوبیت پایدار گلم منم خوبم خداروشکر ، دلتنگ همسرم هستم🥹 گفتم بیام سایت سرگرم بشم قربون دل مهربونت عز ...

عزیزم ، ای خدا بگردم من سالم باشین هر دو 

حق داری عزیزم توکل به خداوند متعال و مهربان سریع بیاد 

تا اون موقع براش کیک خوشمزه درست کن دسر خوشمزه عشی‌و حال و به به 

خوب کردی گلم 

به به بسلامتی مبارک باشه،انشالا همیشه صدای خنده از خونتون بیاد... فقط یه سوال اسی میشه بپرسم خونه چ ...

حدود ۲۰۰ متر 

ممنون از لطفت مهربون جان😍❤️همچنین گلم

تاپیک هات تگم کن

حتما عزیزم

آها یعنی کلا یه پذیرایی دارین درسته؟ می‌تونم بپرسم خونتون چند متره؟ چند تا اتاق خواب دارین؟

بله یه پذیراییه کلا 

۲ تا اتاق داریم 

حدود ۲۰۰ متر عزیزم