2777
2789
عنوان

عکس خونه تازه عروس(خونه خودم👧🏻🤍🎀)

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم خوشبخت بشی . فقط اگه کاغذ دیواری که روش قاب پروانه هست عوض کنی ساده بزنی همه چیز ع ...

ممنون عزیزدلم 

بله قصد دارم عوض کنم ، چون همسرم قبل از ازدواج اینجا زندگی میکرد کاغذ دیواری و بعضی از وسایل برای اون موقع است دیگه عوض نکردیم 

اما تا ماه دیگه میخوام دکور رو عوض کنم به همراه کاغذ دیواری ها 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

عزیزمممم خوشبخت شی❤️😊

مرسی عزیزدلم🤍

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بلخره یادم مونددددد😂😂 خوبی قشنگم

خدا رو شکر الحمدالله خوبم 

تو خوبی خانوم ناز و دوست داشتنی 😂 آره الحمدالله به یاد آوردین ، خوب بودم اینارو که دیدم خدا رو شکر خیلی خوب تر شدم😍🥹 الهی که خونتون سبز بمونه 

ممنونم تگم کردی جانا برم شام درست کنم بیام میبینم همشو الهی خوشبخت بشی گلی جان❤️❤️❤️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

همه ش خونه شماست؟چه جالبه که مبلا و دکور هر قسمت متفاوته

انقدر هم بزرگ نیست ، تو عکس بزرگ میوفته😂 

قسمت جلوی تلوزیون راحت و کمی مینیماله با تم بنفش و سفید 

اون سمت رسمی تره با تم سلطنتی 

اسى كل جهيزيه ات چقدر شد

قیمت دقیقش رو نمیدونم عزیزم جون یک جا نخریدم 

هزار الله و اکبر می‌بینید سلیقه بانو رو؟! ای خدااا الهی که در کنار هم سالیان سال در کنار زندگی کنید ...

مرسی مهربونممم 

ممنون از دعای قشنگت🤍چندبرابرش به خودت برگرده عزیزم😍