2777
2789
عنوان

عکس خونه تازه عروس(خونه خودم👧🏻🤍🎀)

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 95 پست
شما لطف دارین عزیزم ممنونم🩷یکی از دوستان زحمت کشیدن اسکرین شات گرفتن گذاشتن

خواهش گلم ، اره لطف کردن گذاشتن ، همونطور ک دوستان گفتن زیبا و دلنشین ، ان شاءالله ب خوشی و شادی  زندگی کنین 

لطف داری به من خوشگلم😘🩷🎀 اره برنامه ام همینه ، کیک و نوشیدنی درست کنم ولی اینطوری شاید نرسم شام خ ...

هزار الله اکبر چه کدبانو 

فدای سرت که وقت نکردی آقایی خانم زیبایی مثل شمارو ببینه غذا رو یادش می‌ره 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش گلم ، اره لطف کردن گذاشتن ، همونطور ک دوستان گفتن زیبا و دلنشین ، ان شاءالله ب خوشی و شادی زن ...

ممنون از لطفت عزیزدلم✨

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

هزار الله اکبر چه کدبانو فدای سرت که وقت نکردی آقایی خانم زیبایی مثل شمارو ببینه غذا رو یادش می‌ره � ...

قربون شمااااا🥹😂😂 

اره دیگه باید بین زیبایی من و خوشمزگی غذا یکی رو انتخاب کنه🤣

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

ناز نازی منییی

😍❤️❤️