2777
2789
عنوان

چه مهارت هایی بلدید یا دوست دارید یاد بگیرید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 73 پست
برو دختر از ۵سال تا ۷۰سال هستمن دوچرخه هم ۲سال پیش یاد گرفتمبافت مو و رانندگیمم همین طورتازه دارم سی ...

موفق باشید 🥲

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

خیاطی کیک پزی گلدوزی بافندگی تابلوفرشنقاشی فرشینه بافی تا حدودی اینا رو بلدم داروشناسی البته یه کم د ...

آفرین بهت

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم چنگ یاد بگیرم چون ساز تاریخی خودمونه

دفاع شخصی و سوارکاری و تیراندازیم دوست دارم ولی متاسفانه پولشو ندارم😂 اینارو گذاشتم جزو برنامه های سال ایندم

حالا استعدادمم نمیگم النگوام نشکنه💅

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

خیاطی کیک پزی گلدوزی بافندگی تابلوفرشنقاشی فرشینه بافی تا حدودی اینا رو بلدم داروشناسی البته یه کم د ...

آفرین بهت

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

آشپزی کیک پزی 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
دوست دارم شنا و گیتار رو یاد بگیرم ..ولی حس میکنم دیر شده

برا شنا که دیر ۲ ماهه یاد میگیری خیلی آسونه

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
دوست دارم چنگ یاد بگیرم چون ساز تاریخی خودمونهدفاع شخصی و سوارکاری و تیراندازیم دوست دارم ولی متاسفا ...

منم تیراندازی و اسب سواری رو دوست دارم نوشتم توی برنامم 

حالا بگو بین خودمون میمونه 😂

چنگ برای کجاست؟

موفق باشید 🥲

همچنین گلم

نترس 

دیر شروع کردن بهتر از شروع نکردنه

اینم یه نصیحت خواهرانه 

البته شما که هنوز خیلی وقت داری

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

برا شنا که دیر ۲ ماهه یاد میگیری خیلی آسونه

آره ولی خب ۱۵ سالمه ..

هر بار میرم استخر کسایی که تو کلاس هستن بچه ان و خجالت میکشم ..

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

همچنین گلمنترس دیر شروع کردن بهتر از شروع نکردنهاینم یه نصیحت خواهرانه البته شما که هنوز خیلی وقت دا ...

درسته 🥲🫠

فردا میرم برای ثبت نام 🥲