2777
2789
عنوان

چه مهارت هایی بلدید یا دوست دارید یاد بگیرید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 59 پست
منم تیراندازی و اسب سواری رو دوست دارم نوشتم توی برنامم حالا بگو بین خودمون میمونه 😂چنگ برای کجاست؟

😂😂😂😂

سوارکاری شهریش ماهی ۴۰ ملیونه😨💔 تیراندازیم دادگاه باید برای اموزشش نامه بده

ساز تاریخی ایرانیه خیلی دوستش دارم میخواستم مهر بخرم سشوارمون سوخت افتاد سال دیگه😑 دفاع شخصیم کلا واسه سال اینده برنامه ریزی کرده بودم فعلا کنکور دارم💔

کتاب نوشتم و حق التدریس ادبیات داستانی دارم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

آره ولی خب ۱۵ سالمه ..هر بار میرم استخر کسایی که تو کلاس هستن بچه ان و خجالت میکشم ..

خجالت نداره دورشم که کوتاهه

من ۹ سالم بود یاد گرفتم اون موقع مامانم ۳۰ سالش بود خودم بهش یاد دادم 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت نداره دورشم که کوتاههمن ۹ سالم بود یاد گرفتم اون موقع مامانم ۳۰ سالش بود خودم بهش یاد دادم

چه خوب

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

من قبلا ی معیارهای داشتم ک بنظرم هرچیزی و مهارتی تو زمان خودش ارزشمنده ن دیرتر.من رزمی دوست داشتم ی برهه زمانی رفتم خسته شدم و تموم کردم.خیاطی رفتم تو شرایط خیلی سختی گرفتار شدم ک دیدم خیلی سخت و فشرده هس بخصوص کسای ک میخان از صفر شروع کنن.و ذهنم اماده پذیرای این حجم از یادگیری از صفر نبود.دلم میخاد ارایشگری یاد بگیرم خیلی علاقه دارم ولی ن فرصتش پیش میاد ن میبینم شرایطم ایجاد میکنه وگرنه همیشه دوس داشتم یادبگیرم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قربونت ولی حس یه ادم پوچ که هیچی به هیچی رو دارم 🥲

متاسفانه منم همینطورم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

😂😂😂😂سوارکاری شهریش ماهی ۴۰ ملیونه😨💔 تیراندازیم دادگاه باید برای اموزشش نامه بدهساز تاریخی ایرا ...

منم کنکور دارم برای همون نگه داشتم برای سال بعد💔

جدیییی 40 میلیون؟!😐💔

نشنیده بودم دادگاه برای چی اخه😐

یعنی نویسنده ای؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من قبلا ی معیارهای داشتم ک بنظرم هرچیزی و مهارتی تو زمان خودش ارزشمنده ن دیرتر.من رزمی دوست داشتم ی ...

حتما شروع کن نزار روی دلت بمونه