2777
2789
نه کدون شهری؟ من یه طلا فروشی میشناسم ابشده رو با صفر درصد میده فقط به قیمت تابلو اینجوری پول زیاد ی ...

ببخشید شما اشتباه محاسبه میکنید ، آبشده باید عیارش مشخص شده باشه، اینکه میگی آبشده به قیمت تابلو برمیدارن درست اما وزن طلارو کمتر محاسبه میکنن  درواقع قیمت رو ضربدر عیارش میکنن مشخص میشه ، طلای شکسته اسی روی عیار هفتصدو چهل برمیدارن و مشخص هست، هر چی قیمت تابلو باشه حدودا گرمی صدوپنجاه هزار تومن پایینتر میخرن ازش ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی طلا میاد تا8و 300

به این راحتی نمیشه گفت اینکه اونس اصلاح میده احتمالش هس که البته با درگیری اقتصادی بین چین و امریکا تقریبا کنسل میشه اما دلار متاسفانه تو ایران اوضاع خوبی با این شرایط نداره و نیمه دوم سال همیشه بخاطر بحث کسری بودجه و نقدینگی بدتر هم میشه طلا تا اسفند حداقل تو کانال ۱۳خواهد بود

ببخشید شما اشتباه محاسبه میکنید ، آبشده باید عیارش مشخص شده باشه، اینکه میگی آبشده به قیمت تابلو برم ...

ابشده با توجه به شماره انگش عیارش مشخصه اکثرا عیار ۷۵۰ هس که همون طلای ۱۸ عیاره ابشده راحتتر خرید و فروش میشه تا شکسته البته باید از طلافروش یا بنکدار مطمئن بخری

نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی طلا میاد تا8و 300

سلام گلم بی خود نیست کاربری شیشمت هست با این نظر هم میشه کاربری هفتم ، هیچی بعید نیست اما این قیمت که گفتی با توجه به این اوضاع کشور دوراز واقعیت هست خدا کنه ارزون بشه همه توانایی خرید داشته باشن  بازم ببخشید نظرت هم خیلی محترم هست . ، 

منم چند روز پیش طلای دست دوم تمیز خریدم تو ۱۱ تومن با ۴ درصد. ۵۰ میلیون. چند گرم خریدم؟ ۴/۳۸۰ سوت.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من الان گرمی۱۱خریدم خوبه؟؟؟ طلاشکسته

بله خوبه  ، اگه همون قیمت تابلو حساب میکرد بهتر بود ، که اونهم گرمی صدو بیست هزار تومن نسبت به الان بیشتر شده یعنی فرض الان میخواستی بخری با توجه به همون گفته خودت گرمی پنجاه هزار بالاتر از قیمت تابلو درخال حاضر میشه گرمی یازده میلیونو صدو سی هزار تومن ، اون وزنی که تو خریدی الان کل مبلغش میشه هشتصدو نه میلیونو سیصد هزار تومن باید میدادید، فعلا سود نکردید فقط ۹ میلیون از قیمت صبح کمتر براتون افتاده ، همین‌ طلاتو به قیمت الان بخواهید بفروشید هفتصدو نود و پنج میلیون میشه  اما اگه قیمت طلا تغییر نمیکرد نسبت به همون قیمتی که گفتید ۱۰۹۶۰ بوده  هفتصدو هشتادوشیش میلیون  میشده 

ابشده با توجه به شماره انگش عیارش مشخصه اکثرا عیار ۷۵۰ هس که همون طلای ۱۸ عیاره ابشده راحتتر خرید و ...

درسته  اما همشون عیار هفتصدو‌پنجاه نیستن بستگی به طلای متفرقه ای داره که ذوب میکنن بعضی ها هفتصدو چهل و هفتصدوچهل پنج،هفتصد چهل ، حتی زیر هفتصد چهل هم میشه، طلای شکسته رو همه جا به عنوان عیار هفتصدو چهل خریدو فروش میکنن  اون ده خط کمتر هم بخاطر کسری طلا ذوب کردنش هست 

منم چند روز پیش طلای دست دوم تمیز خریدم تو ۱۱ تومن با ۴ درصد. ۵۰ میلیون. چند گرم خریدم؟ ۴/۳۸۰ سوت.

فیمتش درسته ، قیمت یازده میلیون و  چهار درصد  میشه یازده میلیونو چهارصدو چهل هرار تومن هر گرم

ضربدر وزنش ۴/۳۸۰  میشه پنجاه میلیون و صدو هفت هزار تومن ،