الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به این راحتی نمیشه گفت اینکه اونس اصلاح میده احتمالش هس که البته با درگیری اقتصادی بین چین و امریکا تقریبا کنسل میشه اما دلار متاسفانه تو ایران اوضاع خوبی با این شرایط نداره و نیمه دوم سال همیشه بخاطر بحث کسری بودجه و نقدینگی بدتر هم میشه طلا تا اسفند حداقل تو کانال ۱۳خواهد بود
ببخشید شما اشتباه محاسبه میکنید ، آبشده باید عیارش مشخص شده باشه، اینکه میگی آبشده به قیمت تابلو برم ...
ابشده با توجه به شماره انگش عیارش مشخصه اکثرا عیار ۷۵۰ هس که همون طلای ۱۸ عیاره ابشده راحتتر خرید و فروش میشه تا شکسته البته باید از طلافروش یا بنکدار مطمئن بخری
سلام گلم بی خود نیست کاربری شیشمت هست با این نظر هم میشه کاربری هفتم ، هیچی بعید نیست اما این قیمت که گفتی با توجه به این اوضاع کشور دوراز واقعیت هست خدا کنه ارزون بشه همه توانایی خرید داشته باشن بازم ببخشید نظرت هم خیلی محترم هست . ،
بله خوبه ، اگه همون قیمت تابلو حساب میکرد بهتر بود ، که اونهم گرمی صدو بیست هزار تومن نسبت به الان بیشتر شده یعنی فرض الان میخواستی بخری با توجه به همون گفته خودت گرمی پنجاه هزار بالاتر از قیمت تابلو درخال حاضر میشه گرمی یازده میلیونو صدو سی هزار تومن ، اون وزنی که تو خریدی الان کل مبلغش میشه هشتصدو نه میلیونو سیصد هزار تومن باید میدادید، فعلا سود نکردید فقط ۹ میلیون از قیمت صبح کمتر براتون افتاده ، همین طلاتو به قیمت الان بخواهید بفروشید هفتصدو نود و پنج میلیون میشه اما اگه قیمت طلا تغییر نمیکرد نسبت به همون قیمتی که گفتید ۱۰۹۶۰ بوده هفتصدو هشتادوشیش میلیون میشده
ابشده با توجه به شماره انگش عیارش مشخصه اکثرا عیار ۷۵۰ هس که همون طلای ۱۸ عیاره ابشده راحتتر خرید و ...
درسته اما همشون عیار هفتصدوپنجاه نیستن بستگی به طلای متفرقه ای داره که ذوب میکنن بعضی ها هفتصدو چهل و هفتصدوچهل پنج،هفتصد چهل ، حتی زیر هفتصد چهل هم میشه، طلای شکسته رو همه جا به عنوان عیار هفتصدو چهل خریدو فروش میکنن اون ده خط کمتر هم بخاطر کسری طلا ذوب کردنش هست