2777
2789
خیلی دوری 🥲اینی که میگفتم میانه بوداما بازم ابشده اگه بگیری به نفعته بنظرم حتی با یک درصد چون پنجاه ...

بابا ابشده میگفتن گرمی۱۱میلیون۱۰۰ حالت شمش

اما من شکسته پام افتادگرمی۱۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوری 🥲اینی که میگفتم میانه بوداما بازم ابشده اگه بگیری به نفعته بنظرم حتی با یک درصد چون پنجاه ...

ببخشید ریپلی زدم🥲 ولی یه سوال پیش اومد واسم، هر دو طلا هستن نباید فرق کنن که. شهر ما بفروشی به خودشون بستگی به انصافشون از نیم تا 2 درصد زیر قیمت تابلو برمیدارن طلارو، حالا هرجور که باشه. 

اره خیلی اشتباه کردمبخاطر ماشین خریدن هی صبر کردم ماشینم نخریدمالانم 70 پول وام دارم اگر اونموقع میخ ...

غصه نخور . خبر نداشتی که انقد گرون میشه

من خیلی عاشق طلام باشوهرم نامزد بودم 

یه تکپوش گنده ی ۲۶گرمی برام خرید۲میلیون

اون موقع ها طلا بی ارزش بود ولی الان نه

روزی ۶۰۰ ،۵۰۰میاد روش😄  مردم هم

برااینکه پولشون بی ارزش نشه میخرن‌

انشالله خدا برات جای دیگه جبران بکنه❤️

یه کوچولو اومد پایین خرید بزن منم همینکارومیکنم‌.

همسر منم حساسه همش میگه نوبردار ولی برای سرمایه گذاری و پس انداز واقعا طلای نو به صرفه نیست مگه طولا ...

من نو برمیدارم با اجرت و مالیات کلا ۷درصد

آره دیگه طلای نو همش ضرره ولی من برای 

استفاده میخوام.قبلی هامم که فروختم همه نو و شیک

بودن دیدم طلافروش دستبند و گوشواره هامو گذاشت ویترین ولی تکپوش ها و النگوهامو نه .

نه کدون شهری؟ من یه طلا فروشی میشناسم ابشده رو با صفر درصد میده فقط به قیمت تابلو اینجوری پول زیاد ی ...

بنکدارش هم ابشده رو با نیم درصد میفروشه تازه من یکی از اشناهام زیاد خرید و فروش داره از طلا فروش ابشده با یک درصد میخره

بنکدارش هم ابشده رو با نیم درصد میفروشه تازه من یکی از اشناهام زیاد خرید و فروش داره از طلا فروش ابش ...

راست میگید اصلا صفر درصد نیست😄

دوست منم آبشده خرید گفت با ۳ درصد خریدم.

استارتر خیلی خوب خریده

طلافروش گرمی ۵۰ ازش گرفته منصف بوده.

راست میگید اصلا صفر درصد نیست😄دوست منم آبشده خرید گفت با ۳ درصد خریدم.استارتر خیلی خوب خریدهطلافروش ...

خب این طلا شکسته بوده طلا شکسته قیمتش همینه تو دیوارم همینه حتی به قیمت تابلو هم میفروشن چون جرم و ..ممکنه داشته باشه ولی طلای ابشده بهترین حالت نیم درصده که خیلیییی کم هس یه درصد منصفانشون هس 

دوست شما هم زیاد ازش گرفته ابشده نهایت دو درصد بالای تابلو